Bouw vliegveld Brandenburg (Berlijn) wéér vertraagd

2 years ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 15 maart 2017

Comfortabel naar Voronezh en Samara


Voor iedereen die politiek en zaken gescheiden houdt: in april start Turkish Airlines met een lijndienst naar de Russische steden Voronezh en Samara. De Turkse luchtvaartmaatschappij vliegt momenteel al naar Moskou, Sint-Petersburg, Sochi, Kazan, Jekaterinburg, Ufa, Astrakhan, Novosibirsk en Stavropol. U reist via Istanbul en kunt de bovengenoemde bestemmingen ook in één retourticket combineren (met uitzondering van Astrakhan en Novosibirsk, want de vluchten hierheen vervallen binnenkort).
Meer weten over prijzen en vluchttijden? Neem dan contact met ons op.

Nog even overlast op Schiphol


Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe tijdelijke vertrekhal op Schiphol. Deze gaat op 4 april open en moet zorgen voor minder drukte in Vertrekhal 1. Daar checkt u in op weg naar bestemmingen in Schengenlanden.
Deze week wordt ook begonnen met groot onderhoud aan de Kaagbaan. De baan krijgt over bijna de volledige lengte nieuw asfalt. Het vliegverkeer dat normaliter gebruikmaakt van de Kaagbaan, wordt tijdens de werkzaamheden verdeeld over de andere vier start- en landingsbanen. Als uw vlucht wordt omgeleid naar de verafgelegen Polderbaan, moet u rekening houden met een kwartier extra reistijd.
Mits alles volgens plan verloopt, is de Kaagbaan op 25 mei weer klaar voor gebruik.

Missie naar Noord-Korea


Van 14 t/m 20 mei vindt er onder leiding van GPI Consultancy een handelsmissie plaats naar Noord-Korea. Ontdek de mogelijkheden van dit gesloten land en meld u aan.
Let op: de aanvraagprocedure voor een Noord-Koreaans visum neemt een maand in beslag. Wacht dus niet te lang met beslissen of u mee wilt.
Hier vindt u een uitgebreide beschrijving van de missie.

Opening nieuwe Berlijnse luchthaven wéér uitgesteld


De nieuwe luchthaven van Berlijn (Brandenburg) gaat ook dit jaar niet open. Tot nu toe moest de opening al zes (!) keer worden uitgesteld. De huidige projectleider durft inmiddels geen nieuwe streefdatum meer te noemen en houdt het op 'ergens in 2018'.
Brandenburg moet uiteindelijk de twee bestaande luchthavens bij Berlijn – Tegel en Schönefeld – en de in 2008 gesloten luchthaven Tempelhof gaan vervangen.

Nieuw record langste rechtstreekse lijnvlucht


Tot voor kort kon luchtvaartmaatschappij Emirates er prat op gaan de langste lijndienstverbinding ter wereld (van Dubai naar Auckland, 14.203 km) te onderhouden. Dat record zijn ze nu kwijt aan Qatar Airways, dat óók naar Auckland vliegt, maar dan vanuit Doha. Dit ligt een paar honderd kilometer verder van Nieuw-Zeeland dan Dubai.
Dergelijke duizelingwekkende records zijn tegenwoordig mogelijk dankzij de ontwikkeling van hypermoderne, relatief zuinige vliegtuigen, zoals de Boeing Dreamliner (die door Qatar Airways wordt ingezet op de vluchten naar Auckland) en de A350-900ULR .
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019