Nieuwsbrief van 31-1-17 7:24:09
Online bekijken

BouwBeurs 2017 in het teken van vernieuwing en duurzaamheid

Bezoek NedZink op Material Xperience 2017!

Van 6 tot en met 10 februari 2017 presenteert NedZink zich in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier vinden tegelijkertijd de Internationale Bouwbeurs en het materiaalevenement Material Xperience plaats. NedZink presenteert NedZink NUANCE; procesmatig gepatineerd titaanzink voorzien van fijne pigmenten. 

Holonite presenteert Cradle to Cradle producten op Bouwbeurs 2017

Vanuit de stand; a026 in hal 9 informeert Holonite u graag persoonlijk over onze productinnovaties en –mogelijkheden. U ziet dan de nieuwste gevel- en afbouwelementen zowel in standaard uitvoering als op maat in verschillende kleuren en texturen. 

Unieke zonwering op maat

 

Speel met licht. Geef uw gebouw of woning extra allure met het Sunshield lamellensysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos.De opmerkelijke schoonheid van het Sunshield lamellensysteem schuilt in de ongeëvenaarde hoogwaardige kwaliteit van het product in combinatie met onze passie voor perfectie.

Het ontbrekende puzzelstuk voor elk project op de BouwBeurs

Heeft u ook al ondervonden dat uw bouwproject één grote puzzel is? Dat niet alle stukjes even goed aansluiten?
In de complexe ventilatiewereld is het dan ook veelal een intense zoektocht naar het ontbrekende puzzelstuk voor het realiseren van een optimale leefomgeving. 

Samen betaalbaar bouwen

IsoBouw staat dit jaar weer prominent op de BouwBeurs met het beursthema ‘Samen betaalbaar bouwen’.
Dit thema is ontstaan uit de behoefte in de markt om binnen de ketendynamiek de juiste partners te vinden om gezamenlijk nieuwbouw- en renovatieprojecten te realiseren. 

HeartFelt®, the ceiling that had to be made

IsoBouw staat dit jaar weer prominent op de BouwBeurs met het beursthema ‘Samen betaalbaar bouwen’.
Dit thema is ontstaan uit de behoefte in de markt om binnen de ketendynamiek de juiste partners te vinden om gezamenlijk nieuwbouw- en renovatieprojecten te realiseren. 

DICTATOR: 66 vierkante meter experience tijdens BouwBeurs 2017

DICTATOR presenteert tijdens de BouwBeurs 2017 de deurvastzetter ZE Design Line als complete lijn.
Daarnaast kunt u kennis maken met: zelfsluitende schuifdeuren (elektrisch en mechanisch), druk-  & trekgasveren, de nieuwe ‘Black Line’.

BouwDebat Duurzame inzetbaarheid tijdens de BouwBeurs Utrecht

Kom op 6 februari om 16.00 uur naar het Building Tomorrow Theater. Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga sprekers met bouwers,
politici en adviseurs over onderwijs en omscholing, de verantwoordelijkheid van werknemers en werkgevers en hun bijdragen aan duurzame inzetbaarheid.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.