Nieuwsbrief van 31-01-2023
Online bekijken
 
 
 

Duurzame cocktails van staal, glas en aluminium

Volgende week, van 6 tot en met 10 februari, vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Bouwbeurs 2023 plaats. Het motto is "Samen bouwen aan de toekomst". Honderden exposanten informeren bouwprofessionals zoals jij over hoe je producten en innovaties kunt toepassen in jouw praktijk. 
 
Sunshield is erbij, op stand 09.C006. Ook elk project van Sunshield vereist samen werken. Met aannemers, architecten en bouwbegeleiders bijvoorbeeld. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld Hardeman Systeembouw in Veenendaal.
Lees verder   Vraag informatie aan

BouwBeurs 2023 – Samen bouwen aan de toekomst 

Van 6 tot en met 10 februari komt heel de bouwsector samen in Utrecht voor BouwBeurs 2023! De hallen van Jaarbeurs worden omgebouwd tot de meest spannende bouwplaats van Nederland. Honderden exposanten maken zich klaar om jou bij te praten over de laatste product- en brancheontwikkelingen. 
Lees verder   Website

Een wereld te winnen met IsoBouw 

Voor IsoBouw is de BouwBeurs een fantastisch platform om haar innovatieve kracht te tonen. En dat is precies wat bezoekers op de stand kunnen verwachten: nieuwe innovatieve isolatiesystemen met oog voor het milieu, met als passend thema 'Een wereld te winnen met IsoBouw'.
Lees verder   Vraag informatie aan

Opvouwbaar isolatiemateriaal: buitengewoon veelzijdig 

TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal gebaseerd op een unieke sterke folie. Sinds 1980. De benodigde lucht wordt op de plaats van bestemming opgesloten in de Thermoskussens. 
Lees verder   Vraag informatie aan

“The Future is Green!” 

Van 6 februari tot en met 10 februari stroomt de volledige bouwwereld richting Utrecht om een bezoek te brengen aan BouwBeurs. De nieuwste ontwikkelingen op vlak van energetisch verantwoord bouwen en renoveren worden aan de wereld getoond door een vloot aan gespecialiseerde exposanten.  
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP