Nieuwsbrief van 6-5-21 6:30:07
Online bekijken

Mooie oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Emco Scratch2 schoonloopzone

De Emco Scratch2 is een schoonloopzone met een pragmatische optiek. Heeft een borstelende werking voor grof vuil en neemt vocht op. De emco Scratch2 schoonloopzone bestaat uit getuft velours met een poolgewicht van 750 g/m² en is voor nagenoeg alle toepassingen geschikt. Het poolmateriaal is bevestigd op een draagmateriaal van polyester vezelvlies.

Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Uit de Energiemonitor 2021 blijkt dat 50% van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B. Dit is een uitstekend resultaat, maar het betekent ook dat de andere 50% de komende jaren nog moet worden aangepakt. Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende deuren en deur/kozijn-combinaties een belangrijke rol.

Het afbouwmateriaal voor elke klus

Op zoek naar een strakke afwerking van jouw gevel, dakkapel, dakrand, overstek, gootafwerking of borstwering? Milyt HPL plaatmateriaal is een veelzijdig materiaal waarmee je werkelijk alles kunt afwerken. Deze kunststof platen worden op hoge druk samengeperst voor een optimaal resultaat. De HPL platen van Milyt voldoen aan de hoge standaard voor buitengebruik. De platen zijn leverbaar in maar liefst 15 uni kleuren en 5 kleuren met houtnerf structuurfolie.

Nieuw: Rockpanel Metals-assortiment voor jouw gevel

Rockpanel Metals staat voor een nieuwe standaard in metallic gevelbekleding en bestaat uit twee lijnen: Elemental en Advanced. De lijn Elemental Metals bestaat uit de kostbare edelmetaal kleuren goud, zilver en platina. Deze worden aangevuld met andere bekende metaalkleuren, zoals aluminium, staal en koper. De Advanced Metals-lijn bestaat uit expressieve designs die gevels een onderscheidende look geven.

Dreen®Nxt dakterrastegel

Dreen®Nxt is de doorontwikkelde versie van de befaamde Dreentegel®. Door meer en intensiever gebruik van buitenruimtes op het dak en door zwaardere belasting worden hogere eisen gesteld aan de dakbestrating. Met een nieuw ontwikkeld lockplate systeem, een strakkere look, meer kleurmogelijkheden én duurzamere grondstoffen is Dreen®Nxt klaar voor de toekomst.

Gevel opbouwsysteem voldoet aan BENG-eis

Het Bouwbesluit 2012 is per 1 januari 2021 en 1 april 2021 aangepast. Zo moeten nieuwe gebouwen, zowel woningbouw als in principe de meeste utiliteitsbouw, aan de BENG-eisen (BENG = Bijna Energie Neutrale Gebouwen) voldoen bij vergunningsaanvragen, in plaats van aan een EPC. Bij de BENG-eisen wordt verwezen naar de nieuwe bepalingsmethode NTA 8800.

Oplossingen tegen oververhitting in nieuwbouwwoningen

Sinds 1 januari geldt voor nieuwbouw niet alleen BENG: voor nieuwe woningen is nu ook TOjuli van kracht. TOjuli moet het risico op oververhitting in woningen verlagen. De markt is onzeker over de gevolgen en consequenties van de nieuwe TOjuli eis. Reden voor DUCO om op dinsdag 11 mei een webinar aan TOjuli en de strijd tegen oververhitting te wijden.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.