Infra Relatiedagen verplaatst naar eind maart 2022
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
BouwMachines jaaroverzicht 2021: onze top 5 van best gelezen artikelen
(advertorial)
alt
Giant G2700: een flinke jongen
De G2700 is de opvolger van de V452T, jarenlang een verkooptopper van TOBROCO-GIANT. Het model biedt 5 pk extra vermogen en ook meer trekkracht. Het bedrijfsgewicht is niet hoger, maar de machine is wel langer waardoor de machine hogere kiplasten behaalt. Deze G2700 komt goed uit de test naar voren. ‘Dit is gewoon een kleine grote wiellader.’
Infra Relatiedagen verplaatst naar eind maart 2022
De komende editie van Infra Relatiedagen in Hardenberg is verplaatst naar 29, 30 en 31 maart 2022. Oorspronkelijk stond de vakbeurs gepland op 1, 2 en 3 februari. De ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben de beursorganisatie doen besluiten het evenement uit te stellen.
Lees verder >
(advertorial)
BouwMachines Kennisdag 15 maar 2022
Bezoek de BouwMachines Kennisdag op 15 maart 2022 
Naast een goede gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, is de BouwMachines Kennisdag ook een dag vol kennis. Deze 6e editie staat in het teken van 'Praktisch Innoveren'. De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiseren. Wil je weten hoe? Meld je aan voor de BouwMachines Kennisdag op 15 maart a.s. 
Hyundai breidt productiecapaciteit uit
Hyundai Construction Equipment (HCE) investeert 170 miljoen dollar in de fabriek in Ulsan, Zuid-Korea. Het geld is bedoeld om de productiecapaciteit met 50 procent uit te breiden en zo de concurrentiepositie te verstevigen.
Lees verder >
Hitachi ZX300LC-7 voor Ermers Grondverzet
Ermers Grondverzet voegt een Hitachi ZX300LC-7 toe aan het machinepark. De machine is voorzien van een verlengde giek en lepelsteel. Voor meer stabiliteit heeft de Hitachi extra contragewicht meegekregen.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Topjobs
Hijsbegeleider
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen b.v.
Kraanmachinist
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen b.v.
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright