Bouwmachines
BouwMachines  Kennisdag
Online versie
PW
BouwMachines Kennisdag | Praktisch innoveren
De materieelsector staat voor een grote opgaaf en 2030 is het D-day. Dan moet in de grond-, water- en wegenbouw emissievrij worden gewerkt: zonder uitstoot van CO2, NOx of fijnstof. Dat betekent dat de techniek zich in een rap tempo moet ontwikkelen. Praktisch innoveren is dan ook het thema van de BouwMachines Kennisdag, 30 november a.s. op het Bouw & Infrapark in Harderwijk.
PW
BMWT-directeur Jan Hommes: ‘Iedereen ziet noodzaak emissievrij werken’
Hadden we het een paar jaar geleden tijdens de BouwMachines Kennisdag nog over veiligheid en het beperken van het brandstofgebruik, nu streven we naar zero emissie.
BMK
BouwMachines Kennisdag
Innoveren! Dat is misschien wel de belangrijkste opgave voor de komende jaren. De materiaalbranche moet nieuwe technieken omarmen om de duurzaamheidsdoelen te realiseren. Hoe? In samenwerking met BMWT diepen we de mogelijkheden uit tijdens de 6e editie van de BouwMachines Kennisdag. Deze dag staat in het teken van Praktisch Innoveren. 
PW
Zonder uitstoot werken aan project Otterland
Een belangrijk deel van het programma tijdens de BouwMachines Kennisdag wordt ingevuld door teams die in een fictieve aanbestedingsprocedure strijden om het project Otterland. 
PW
Praktisch innoveren: hoe doe je dat?
De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiseren. Maar hoe doen we dat? Een aantal partners van de BouwMachine Kennisdag deelt alvast hun ervaring en visie.
Mede mogelijk gemaakt door:
BMWT
BNL
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright