Staad en Anema zijn zeker: ‘Doosan blijft Doosan’
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
PRAKTIJKTEST | Volvo EC300E Hybrid, brandstof besparen zonder poespas
(advertorial)
alt
Maak nu de overstap!
Heb je wel eens gedacht aan de overstap naar onderwijs? SOMA College zoekt ambitieuze professionals voor de opleiding Machinist/Wegenbouw. Heb jij wel eens stilgestaan dat je docent of instructeur in het mbo kunt worden en jouw passie voor de infra over kunt brengen aan jongeren?
Hitachi en Topcon gaan samenwerken bij automatisch graven
Topcon en Hitachi gaan in het Verenigd Koninkrijk intensief samenwerken. Gezamenlijk gaan zij zorgen voor de juiste technologie voor geautomatiseerde machinebesturing op Hitachi-materieel.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Gebruik de juiste smeerolie
Veel bouwmachines zijn standaard voorzien van minerale hydraulische olie maar juist de synthetische olie Q8 Hogarth biedt veel voordelen. De olie blijft stabieler in vergelijking met een minerale olie, ook als de temperatuur varieert.
Nooteboom levert 10 semidiepladers aan Bolk Transport
Bolk Transport uit Almelo heeft geïnvesteerd in 10 Nooteboom semidiepladers. De 2- en 3-assige uitschuifbare Multitraders worden in de komende weken geleverd.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Innovaties TKD 2020
Met het wegvallen van de TKD vervalt ook een mooi podium voor exposanten. Veel exposanten hadden op de beurs hun nieuwste innovaties willen presenteren. BouwMachines biedt hiervoor de mogelijkheid en zet alle primeurs en innovaties op een rij in het online magazine.
Tatra voor Jatra
Jatra heeft een Tatra 8x8 kipper in de vloot opgenomen. Het is de eerste Tatra in het wagenpark van het bedrijf uit Drachten.
Lees verder >
Anema en Staad: ‘Er verandert niets. Doosan blijft Doosan’
De Doosan-importeurs Anema en Staad zijn er rotsvast van overtuigd dat de aangekondigde aandelenverkoop door het moederconcern geen negatieve gevolgen zal hebben.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright