Nieuwsbrief van 8-4-21 6:30:06
Online bekijken

... functionaliteit perfect combineren

Aluminium entreematsystemen voor renovatieprojecten

Wenst u gebruik te maken van een aluminium entreematsysteem in een bestaande vloer, maar heeft u te maken met een beperkte inbouwhoogte? Emco biedt met de serie emco Diplomaat de mogelijkheid om een aluminium entreematsysteem toe te passen in een hoogte van 12 mm. Hierdoor is dit type, zonder veel bijkomende werkzaamheden, in vele bestaande situaties toe te passen.

Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Uit de Energiemonitor 2021 blijkt dat 50% van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B. Dit is een uitstekend resultaat, maar het betekent ook dat de andere 50% de komende jaren nog moet worden aangepakt. Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende deuren en deur/kozijn-combinaties een belangrijke rol.

norament 926 kivo rubber vloerbedekking

norament 926 kivo is zeer slijtvaste rubber vloerbedekking met een modern-klassieke allure die verwijst naar het industriële verleden. Beton was de inspiratie voor het initiële ontwerp en zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De vloer past naadloos bij elke combinatie van staal, beton en zichtbare baksteen.

HeartFelt® Origami biedt uitzonderlijk akoestisch en esthetisch resultaat

Met de introductie van HeartFelt® Origami kunnen architecten en interieurontwerpers hun gebouwen voorzien van zeer exclusieve plafondafwerking. Dit nieuwe vilten plafondsysteem van Hunter Douglas Architectural zorgt niet alleen esthetisch voor een uniek uiterlijk, maar levert ook hoge akoestische prestaties.

THOMSIT egaliseermiddelen met verbeterde receptuur vormen de opmaat voor 2021

THOMSIT heeft op BAU 2021 Online de egaliseermiddelen XXL POWER, AS 1 RAPID en XXL XPRESS met verbeterde receptuur gepresenteerd. Alle drie bieden ze verbeterde vloei-eigenschappen en een nog gladder oppervlak. Dankzij een nog snellere belegbaarheid besparen de geoptimaliseerde egaliseermiddelen de verwerker duidelijk tijd en zijn ze hierdoor ideaal voor bouwplaatsen waar sprake is van een hoge tijdsdruk.

De traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario aerante INOX kan zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in de tuin! Hoe werkt het? Naast het binnenbrengen van daglicht in de kelder, verwerkt de Lucernario aerante INOX ook het regenwater via de rvs roosters en het geïntegreerde afvoersysteem.

Zelfsluitendheid van inpandige woningtoegangsdeuren

Het Bouwbesluit 2012 is sinds 1 juli 2020 aangepast. Een belangrijke aanpassing in het Bouwbesluit 2012 op gebied van brandveiligheid is de eis dat woningtoegangsdeuren van appartementen uitkomende in een gezamenlijke hal of gang, zelfsluitend dienen te zijn bij brand.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.