Nieuwsbrief van 14-1-21 6:30:07
Online bekijken

Zorg voor comfort en veiligheid

Dreen®Nxt: de nieuwe generatie dakbestratingssystemen

Dreen®Nxt is de doorontwikkelde versie van de befaamde Dreentegel® van dakspecialist Zoontjens. Dreen®Nxt is een upgrade in duurzaamheid, prestaties én uiterlijk. Vanaf het tweede kwartaal van 2021 levert en installeert Zoontjens dit nieuwe dakbestratingssysteem.

Vloerisolatie van Tonzon

Tonzon Vloerisolatie is een unieke manier van isoleren. De thermoskussens zijn een soort luchtzakken van reflecterende folie die onder de vloer aangebracht worden. De vloer kan hierdoor geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte. Daarnaast wordt de lucht in de luchtzakken opgewarmd en blijft de warmte dicht bij de vloer. Resultaat is een warmere vloer, die sneller opwarmt en langer warm blijft.

Ecophon Solo Matrix, akoestisch plafondsysteem

Het Ecophon Solo™ Matrix akoestisch plafondsysteem is vernieuwd in de Ecophon Solo™ reeks. Dit geluidsabsorberende, zwevende plafond kenmerkt zich door een optimale akoestiek met een minimaal effect op de thermische condities. Het akoestisch plafondsysteem is snel en eenvoudig te installeren dankzij de voorgemonteerde bevestigingsmiddelen en een "klik-in" aansluiting aan het gridsysteem.

GeoCeramica® Heavy Duty siertegels

Geen natuursteen, maar wel de luxe uitstraling; geen betontegels, maar wel zwaar belastbaar en antislip: GeoCeramica® Heavy Duty siertegelbestrating is de juiste keuze voor openbare ruimte waar hoge eisen aan zowel de esthetische uitstraling als de praktische bruikbaarheid worden gesteld. Het grote formaat (60 x 60 x 8 cm) en de fraaie dessins geven pleinen, straten en openbare terrassen meer allure.

Berkvens Zwart binnendeuren

Of er nu gekozen wordt voor een luxe uitstraling of een industrieel interieur, een donkere kleur als tegenhanger in een licht interieur tovert de deur om tot een echte blikvanger. De lijn mat zwarte deuren is zeer geschikt voor een industrieel en strak interieur en creëert een persoonlijke en eigen stijl in de woning. Kies voor een volledig set bestaande uit een deur, kozijn en hang- en sluitwerk afgewerkt in mat zwart voor een robuuste uitstraling.

FAKRO dakramen: voor elke woonwens een passend glaspakket

Een dakraam van FAKRO zorgt dankzij het extra grote glasoppervlak voor optimale lichtinval in huis. Voor elke woonwens biedt FAKRO een hoogwaardig glaspakket. Denk hierbij aan wensen op het gebied van isolatie, veiligheid, lichtdoorlatendheid of geluidwering. Een dakraam is vooral bedoeld om zoveel mogelijk daglicht naar binnen te halen en om in de winter te profiteren van de kracht van de zon om de ruimte op natuurlijke wijze te verwarmen.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.