Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Zzp-bemiddelaars onder vuur, Bovib bijt van zich af
Volgens het FD is de zzp’er de dupe van de ‘wildgroei’ van brokers en contractbeheerders. De Bovib laat  Flexmarkt weten het hier absoluut niet mee eens te zijn. Lees de reactie van de brancheorganisatie.
Flexmarkt
Kloof tussen vraag naar banen en vacatureaanbod
De vraag en het aanbod van banen in sommige sectoren lopen nogal uiteen. Vooral in de IT liggen grote uitdagingen voor recruiters, stelt Monsterboard.

alt
Congres WNRA – Ambtenarenrecht
Startklaar voor het nieuwe Ambtenarenrecht? 1 januari 2020 treedt de wet WNRA in werking. Op 29 oktober organiseert PW. Het congres WNRA waarin advocaten Steven Jellinghaus en Karen Maessen alle belangrijke punten voor HR met u door. 
Flexmarkt
Omzetdaling DPA Group, maar wel autonome groei
DPA Group heeft de halfjaarcijfers bekendgemaakt. Ondanks een omzetdaling van 4% blikt het bedrijf tevreden terug op de eerste helft van 2019.
Flexmarkt
Adecco Nederland breidt top verder uit
Adecco Group Nederland heeft opnieuw een topman aangetrokken. Per 1 mei is Jasper Rynders (1976) gestart als de nieuwe Directeur Executive Relations.
(advertorial)
alt
Talent & Performance Management
Hoe behoudt u toptalenten binnen uw organisatie? Hoe laat u hen op de beste manier performen? Tijdens het congres Talent & Performance Management wordt u door topsprekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent.
Flexmarkt
Flexkrachten verdienen minder dan vast personeel
Het verschil in loon tussen vast en flex komt vooral door leeftijd en opleidingsniveau. Maar ook met correctie daarvan verdienen uitzendkrachten en oproepkrachten minder dan vaste krachten.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright