Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Gedoe over webmodule
De Bovib moet alles aan doen om de grillige politiek ervan te overtuigen met goede zzp-wetgeving te komen. Waarom? Lees het interview met voorzitter Frederieke Schmidt Crans.
(advertorial)
alt
Is jouw organisatie afgestemd op de nieuwe realiteit?
Tijdens de Collegereeks Organisatie 4.0 krijg je de nieuwste inzichten en handvatten aangereikt van absolute topexperts. Zij delen hun strategieën om met de juiste instrumenten op een toekomstbestendige manier te organiseren.
Flexmarkt
Recordkrapte, en nu?
Volgens 37% van de werkgevers is het personeelstekort hun grootste probleem op dit moment. En dat probleem wordt alsmaar groter. Wat betekent dit voor flexbedrijven?
Flexmarkt
EU pakt platforms aan
De Europese Commissie wil platformwerkers in de EU beter beschermen. Zo moet er een omgekeerde bewijslast komen bij de beoordeling van schijnzelfstandigheid.
(advertorial)
alt
Strategische Personeelsplanning in onzekere tijden
Wat als SPP-expert Hanneke Moonen HR-directeur van een reisorganisatie zou zijn? Hoe zou haar strategische personeelsplanning er dan uitzien?
Flexmarkt
Scholing en doorstroom
Uitzendondernemingen moeten meer investeren in duurzame ontwikkeling, scholing en interne doorstroming. Dat blijkt uit de Sectoranalyse duurzame inzetbaarheid uitzendsector.
Flexmarkt
Groei interimbureaus
Interim-managementbureaus doen het uitstekend. De uurtarieven van interim-managers gaan omhoog en de omzetten van bemiddelingsbureaus nemen toe, zo blijkt uit recent onderzoek.
Aanbevolen opleidingen:
PW
In vier modules SPP voor jouw organisatie
Hoe kun je strategische personeelsplanning succesvol vormgeven, toepassen en verankeren in jouw organisatie?

Tijdens deze online masterclass ga je op een praktijkgerichte wijze aan de slag met de expert: Drs. Hanneke Moonen. 
PW
Veranderen, vernieuwen en verbeteren
Realiseren van echte vernieuwing, een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen.

Tijdens de Collegereeks Veranderkunde delen de beste hoogleraren en experts hun strategieën en laten je zien hoe je écht kunt veranderen.
Flexmarkt
Brisker en RecruitNow
Brisker Group en RecruitNow (recruitmentsoftware) zijn een samenwerking aangegaan. Doel: het bieden van gezamenlijke front- en backofficediensten.
Topjobs
Vacature franchise ondernemer
Recruit a Student
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright