Problemen met het lezen van deze e-mail?

Bekijk hem in een browser.

 
 


 

    Beste heer Do,

 

Met de oplossingen van BP bent u altijd beter op weg! In deze digitale nieuwsbrief vindt u weer diverse tips om het maximale uit uw tankpas(sen) te halen. Vragen? Bel ons Business Service Centre op 0800 - 020 36 31.

 
 
 

EETS-tolboxen getest in Duitsland

 

Met de BP Tolbox voor EETS kunt u eenvoudig automatische tolbetalingen doen in heel Europa met slechts één OBU. Helaas is het tot nu toe nog niet mogelijk om de EETS tolbox ook te gebruiken in Duitsland. BP doet nu mee aan de officiële EETS-pilot in Duitsland, om te kijken of het systeem daar werkt.

 
 
 
 
 

Tank bij twee nieuwe BP-stations in Woerden!

 

Bij BP werken wij continu aan het uitbreiden en verbeteren van ons netwerk, zodat u altijd snel en voordelig de beste brandstoffen kunt tanken. In Woerden kunt u sinds 19 november terecht bij maar liefst twee nieuwe BP-tankstations! Allebei op steenworp afstand van de A12 tussen Gouda en Utrecht.

 
 
 
 
 
 

Het BP-netwerk is TOTAAL verbeterd!

 

Binnenkort bent u met uw BP Tankpas, dankzij een unieke samenwerking tussen BP en Total, van harte welkom bij nog eens 300 extra tankstations in Nederland! U kunt nú al tanken bij Total-tankstations in Duitsland, België en Frankrijk. Zo profiteert u van een enorme netwerkuitbreiding.