Verachtert laat standaard- én maatwerk zien op TKD
Bouwmachines
TKD
Online versie
PW
Brancheorganisaties en opleiders samen op TKD
Voor het eerst presenteren brancheorganisaties en opleiders zich tijdens de TKD samen aan het publiek. Op het Sectorplein bemannen zij gezamenlijk één stand. 'We willen laten zien wat we als collectief allemaal in huis hebben', zegt BMWT-directeur Jan Hommes.
Verachtert laat standaard- én maatwerk zien op TKD

Verachtert wil op de TKD ‘een gezonde mix’ laten zien van zowel standaard- als maatwerk aanbouwdelen onder het label van Caterpillar en Verachtert.

Lees verder >
Herwijnen deelt trommels uit op TKD

Herwijnen Machinery komt met 2 primeurs naar de TKD. Naast de rupsmobiele MPB 20.55 G trommelzeef van Pronar, toont Herwijnen ook de nieuwste rupsmobiele transportband.

Lees verder >
(advertorial)
Vakbekwaam met BMWT-Train
Bij een BMWT-Train-gecertificeerd opleidingsbedrijf worden uw werknemers door deskundige en zeer ervaren trainers opgeleid. De trainingen zijn altijd volgens de laatste eisen en kunnen speciaal voor uw bedrijf op maat worden gegeven, eventueel ook bij u op locatie.
Pon presenteert nieuwe Caterpillars

Pon introduceert op de TKD de nieuwe generatie graafmachines van Caterpillar bij het grote publiek.

Lees verder >
(advertorial)
Test Kramer op TKD
Collé Rental & Sales presenteert een reeks wielladers van Kramer waaronder de nieuwe 8155 en de 100% elektrische 5055E tijdens de TKD in Almere. Test en ervaar de Kramer wielladers op onze stand 72. Meer info over huren of kopen van wielladers?
Noviteiten bij Veldhuizen

Veldhuizen presenteert diverse productgroepen op een 1.400 vierkante meter grote kavel. Zo is één straat ingericht met negen Mercedes Arocs-voertuigen (foto).

Lees verder >
Fliegl met nieuwe afschuiver en dumper naar TKD

Fliegl komt dit jaar naar de TKD met 2 innovaties; de afschuifoplegger XXL voor asfalt en de afschuifdumper ASW Stone Bull.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright