Hoeveel lichtjes brand jij? ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
afmelden ‌ ‌ ‌| ‌ ‌ ‌bekijk online
Dierenbescherming
Help dieren in nood
Beste dierenliefhebber,

Misschien sta je er niet elke dag bij stil. Maar dankzij de steun van onze leden en donateurs hebben wij het afgelopen jaar duizenden afgedankte, mishandelde en verwaarloosde dieren in veiligheid kunnen brengen. Zeker nu de feestdagen voor de deur staan en het buiten kouder wordt, hebben kwetsbare dieren een warme en veilige plek nodig.

Wij gaan door tot alle dieren er warmpjes bij zitten. Veel mensen hebben al lichtjes voor dieren gebrand. Jij misschien ook al? Dank daarvoor! Heb je dit nog niet gedaan, dan willen wij je graag vragen om onze lichtjesactie te steunen.

Elk lichtje staat voor een gift van 10 euro. De dagelijkse opvang en verzorging van een dier in ons asiel kost ook 10 euro. Dus hoe meer lichtjes we laten branden hoe meer dieren we kunnen helpen. Voor hoeveel dieren laat jij een lichtje branden?
Brand een lichtje voor dieren in nood
Afmelden
Gegevens wijzigen
Legal disclaimer
Contact opnemen