15 januari 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
BrandAlley nieuwe eigenaar van sneakerplatform The Edit LDN
[Nieuws] De Britse online mode discounter BrandAlley heeft het eveneens Britse sneakerplatform The Edit LDN overgenomen. Het is onbekend hoeveel geld gemoeid is met de overname.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
AI strandt bij gebrek aan data delen
[Visie] Ik kreeg een inkijkje in de footprint-monitor van Thuiswinkel.org. Die biedt een mooi overzicht van de duurzaamheidswinst die de thuisbezorgsector heeft behaald en nog gaat behalen. De webwinkelsector is goed op weg. De webwinkels bezorgen zero-emissie en op de fiets, gebruiken minder verpakkingen, voorkomen veel winkelritjes en kijken of pakketkluizen een duurzame oplossing zijn. Er is geen enkele reden voor een bezorgtax. Integendeel zelfs; online shoppen en thuisbezorgen is duurzamer dan naar de winkel gaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
EuroCIS 2024, Go beyond today!
[Advertorial] EuroCIS presenteert zich van 27 t/m 29 februari 2024 weer als de meest toonaangevende vakbeurs voor retailtechnologie in Europa. Onder het motto 'Go beyond today' zullen tal van bedrijven oplossingen en producten presenteren, waarmee retailers hun toekomst kunnen vormgeven en veiligstellen. Een bezoek mag als vaste afspraak in de agenda van alle technologiebeslissers in de detailhandel niet ontbreken.
image
image
Aantal faillissementen met de helft omhoog in 2023
[Nieuws] In het afgelopen jaar zijn er in Nederland volgens voorlopige cijfers 3.271 bedrijven failliet gegaan. Een stijging van meer dan 50 procent. De sterkste stijging is gemeten bij bedrijven die actief zijn in handel.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Trends e-commerceplatformen 2020–2023
[Onderzoek] 3WebApps onderzoekt sinds 2020 welke e-commercesoftware, contentmanagementsystemen en hostingpartijen worden gebruikt door de honderd grootste webshops en retailplatformen uit de Twinkle100. Met vier jaar aan cijfers in de hand, duiken we in de trends onder e-commercesoftware. Het e-commercelandschap belandt na de coronapandemie in nieuw vaarwater en heeft daarbij te maken met een uitdaging, die zich nu ook kenbaar maakt in de top 100: de opkomst van marketplaces. Waar komt deze trend vandaan?
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Awards: DS Smith Sustainability Award
[Advertorial] Wie volgt Zo Schoon! op als winnaar van de DS Smith Sustainability Award in 2024? Misschien jullie wel! Duurzaamheid in e-commerce blijft een hot topic. Deze award is voor het bedrijf dat hier de grootste impact weet te maken. Wat is jouw initiatief om een duurzamere e-commercewereld te creëren? Meld je vandaag nog aan en laat jouw case beoordelen door een ervaren vakjury.
image
image
Ikea Amsterdam: Click & Collect via automaat
[Nieuws] Een vestiging van Ikea in Amsterdam claimt een wereldprimeur waarbij klanten Click & Collect-bestellingen via een automaat kunnen ophalen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
HelloFresh is duidelijker over abonnementen na tussenkomst ACM
[Nieuws] Maaltijdboxaanbieder HelloFresh heeft op aandringen van de ACM de voorwaarden en inhoud van zijn abonnementen aangepast. Hierdoor moeten consumenten voortaan beter worden geïnformeerd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.