Nieuwsbrief van 4-5-17 8:38:00
Online bekijken

Brandbestrijding: innovatie brandveiligheid zorgwoningen | Brandwerende deuren | Deurdrangers als ideale oplossing

Innovatie brandveiligheid zorgwoningen

Vanuit verschillende hoeken wordt gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen van brandveiligheid in woningen. Gebouwen waar minder zelfredzame mensen wonen, zoals zorgwoningen en -appartementen, kleinschalige clusterwoningen of soortgelijke woningen.Als antwoord op deze problematiek, introduceert Saval de speciaal ontwikkelde lagedruk watermist nozzle die gecombineerd kan worden met een compacte pompset met een aansluiting op de waterleiding. 
 

Brandwerende deuren van Heinen: EI1-120/EW-180/EI2-180

De brandweerstandstests met succes doorstaan is goed, maar Heinen presteert nog beter. De Heinen-deuren zijn, op basis van onafhankelijke testen volgens de Europese normering (EN 1191, EN1192) de beste in hun soort wat betreft slijtvastheid en betrouwbaarheid & door de unieke geschroefde constructie is de Heinen-deur uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Design brandgestuurde deurdrangers als ideale oplossing voor overheidsgebouwen

DICTATOR levert al jaren succesvol de TJSS T6 op de Nederlandse en Belgische markt. Deze design deurdranger is ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland en standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie. Optisch onderscheid de dranger zich door de afgeronde hoeken, RVS afdekkappen en compacte vormgeving.

Brandwerende roldeuren voorzien van staal verzinkte geleiders

METACON RGS EI (1) 120, een brandwerende roldeur standaard voorzien van staal verzinkte geleiders.Standaard voorzien van een elektrische kettingwielaandrijving inclusief besturing met tiptoetsbediening en een afrolbeveiliging.

Nightlife: led nood- en beveiligingsverlichting

Volgens Famostar stopt een vluchtroute niet bij de nooduitgang. Speciaal voor buiten ontwikkelde de noodverlichtingsspecialist Nightlife: een combinatie van led noodverlichting en effectieve beveiligingsverlichting. De bolvormige armatuur is uitgerust met twee geoptimaliseerde lenzen en standaard voorzien van een schemerschakelaar die desgewenst extern kan worden geschakeld.

Duurzaamheid, esthetiek en brandveiligheid komen samen in de innovaties van Envirodeck

7 jaar na de introductie van de standaard gesloten dekvloer op basis van het Classic Deck, presenteert Fiberplast de nieuwste gesloten dek-oplossing. Het Envirodeck assortiment wordt uitgebreid met een unieke nieuwe oplossing; een gesloten vloerdek op basis van de massieve planken uit de Solid Deck collectie

Brandwerende deuren en roosters van JAZO staan garant voor 60 minuten brandwerendheid

Binnen de bouwwereld wordt er een steeds grotere prioriteit gesteld aan de brandwerendheid van puien, deuren en roosters. JAZO vervaardigt brandwerende deuren met een WBDBO van 60 minuten volgens NEN 6069. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.