Overige aanbiedingen: Sangean Radio - Winterthrillers - Carll Cneut - Sandra Bekkari - Carll Cneut - Prachtige replica's

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

 
Vanaf 1 januari 2020 moet elke woning in Vlaanderen verplicht uitgerust zijn met rookmelders. Heeft u er nog geen in huis? Dankzij DeMorgen krijgt u er nu drie voor de prijs van twee. Wanneer deze minirookmelders rook of brand detecteren, geven ze een extreem luid alarmsignaal af. En dankzij hun kleine formaat en onopvallend design gaan ze naadloos op in elk interieur.
Nu bestellen
Een radio die stijlvol staat in uw huiskamer en ook nog eens geweldig klinkt? De Sangean radio’s staan bekend om hun onovertroffen geluids- en ontvangstkwaliteit in combinatie met een prachtig (houten) design. Luister naar digitale radio via de DAB+/FM ontvanger of stream uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet. Een must-have voor elke muziek- en designliefhebber!
Bekijk details

Winter, hét ideale seizoen om onder een dekentje te kruipen met een kop warme chocolademelk en een bloedstollende thriller die u tot op het puntje van uw zetel doet kruipen!
 

Kippenvel verzekerd met Nora Roberts, Harlan Coben, Sandra Brown, Alex Marwood en Tammy Cohen. Haal ze snel in huis en maak u klaar voor een spannende winter.

Bekijk titels

Ontdek de prachtige tekeningen in deze twee verhalenboeken voor groot en klein! In het gratis schetsboekje kan u tekenen, krabbelen en kleuren, net zoals Carll Cneut.

Bestel nu
Gezonder eten is het populairste goede voornemen na de feestdagen. Sandra Bekkari steekt een handje toe met haar favoriete, lichte en luchtige gerechten. Dit boekenpakket bevat nooit eerder verschenen recepten, aangevuld met enkele klassiekers.
Bekijk titels
Van o.a. Pablo Picasso, Monet, Miró...tot Klimt. Deze kwalitatieve replica’s van topstukken uit de kunstgeschiedenis worden in Duitsland voor u gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kies uw favoriete kunstwerk, inclusief passende lijst, nu voor een heel aantrekkelijke prijs. De schilderijen zijn in beperkte oplage beschikbaar. 
Bekijk de collectie
 

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2019 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief