Nieuwsbrief van 14-3-17 7:03:14
Online bekijken

Brandpreventie: 120 minuten brandwerende plafonds | Optimale overlangsisolatie | Brandwerende gevelbekleding

Faay plafonds: tot 120 minuten brandwerend

Het FAAY 2resist® 60 ceiling system levert met 60 minuten gegarandeerde brandwerendheid een betrouwbare bescherming bij brand. Aan het eind van de boulevard, op een van de mooiste plekjes van Harderwijk, ligt aan het strand het vriendelijke familiehotel Monopole. Het hotel is al ruim veertig jaar in handen van de familie Posthumus en wordt gekenmerkt door de zeer persoonlijke benadering van haar klanten.

Nieuw assortiment gevelbekleding ROCKPANEL Stones

ROCKPANEL® Stones is een nieuwe lijn gevelbekleding die de pure uitstraling van steen en beton combineert met een laag gewicht en een eenvoudige verwerking. Dat maakt van ROCKPANEL Stones een visueel doeltreffend, economisch interessant en duurzaam alternatief voor conventionele gevelontwerpen met natuursteen of beton. De buigzaamheid van het plaatmateriaal maakt bovendien buitengewone contouren in de gevel mogelijk.

Sonorex barrieres: voor optimale overlangsisolatie en brandwerendheid

In het afgelopen jaar heeft Insulation Solutions een aantal nieuwe brandtesten uit laten voeren door Peutz voor wat betreft de Sonorex® brand- en geluidschotten.
De uitkomsten van deze testen hebben geresulteerd in een uitbreiding en verbetering van het huidige productengamma van Insulation Solutions.

Innovatieve deur-kozijncombinaties voor de transformatiemarkt

Het aantal leegstaande kantoren en zorggebouwen groeit. Veelal bieden deze gebouwen nog goede mogelijkheden voor herbestemming, verduurzaming en toekomstbestendig bouwen.Er vindt dan ook steeds vaker een transformatie plaats van leegstaand vastgoed naar woningen, hotels, lofts en woonzorgcomplexen.

Brandwerende lichtkoepels ook in grotere afmetingen verkrijgbaar 

De daklichten zijn voorzien van HR++ beglazing met gelaagd veiligheidsglas. In sommige gevallen is het verplicht om brandoverslag door het dak 30 of 60 minuten te voorkomen. Bijvoorbeeld bij een aanbouw op de onderste verdieping van een appartementencomplex.

Kwaliteitsvolle XPS-isolatieplaten geschikt voor verschillende toepassingen

SOPREMA biedt onder de merknaam Efyos, kwaliteitsvolle XPS-isolatieplaten geschikt voor verschillende toepassingen: muur, dak, vloer en gevel. Geëxtrudeerd polystyreen (XPS) is een kunststofschuim met een gesloten celstructuur. 

Geluidsabsorberend en thermisch isolerend vlakschuim

Flamex Basic is een vlakke plaat met rechte kanten en is in vele uitvoeringen leverbaar. De kleur van het materiaal is wit of lichtgrijs. Flamex is een opencellig schuim op basis van melamine kunststoffen. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen en zorgt bij brand voor een minimale rookontwikkeling.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.