Kennisbanken E-installatie
Online versie
Brandstofcel kan profiteren van waterstoftrend

Brandstofcellen, die uit aardgas tegelijk warmte en elektriciteit produceren, leiden in Nederland een kwakkelend bestaan. Maar in het buitenland gaan de ontwikkelingen nog steeds hard. 

Lees verder >
Libra
Zoutwaterbatterij en loodgelaccu opvallende technieken

De opslag van zonnestroom in batterijen lijkt serieuze zaak te worden. Op de vakbeurs Solar Solutions was een breed aanbod te zien. 

Lees verder >
Productie nieuw type zonnecellen komt op stoom  

Oxford PV, ontwikkelaar van zonnecellen met meer lagen voor een hoger rendement, haalt geld binnen voor opschaling van de productie.  

Lees verder >
(advertorial)
alt
TW Solar zonnepanelen op UWOON
In vier jaar tijd voorziet Sunforce, samen met Libra Energy, vier á zes duizend woningen van woningcoöperatie UWOON van zonnepanelen. Op elke woning worden 8 of 10 TW Solar zonnepanelen geplaatst van fabrikant Tongwei Solar, wereldwijd de grootste producent van zonnecellen.
Essent zoekt zeker 1.500 monteurs

De servicebedrijven van Essent hebben in de aankomende drie jaar zeker 1.500 vakmensen nodig. 

Lees verder >
VRKI RisicoClassificatie-module aangepast

Bij Vakmedianet verscheen een nieuwe versie van de VRKI RisicoClassificatie Uitgebreid-module. 

Lees verder >
Meer nieuws
(advertorial)
alt
Tijdwinst en Design gaan samen
Gira Stekerbaar zijn geprefabriceerde installatieoplossingen waarbij, kabels, stekkers, inbouwdozen en elektrische componenten zoals schakelaars, wandcontactdozen, en datapoorten al geprefabriceerd en gemonteerd zijn.
Partnernieuws
ERP-software voor de installatiebranche

Of het nu gaat om werkvoorbereiding, projectmanagement, service en onderhoud, of administratie, bedrijven in de installatiebranche hebben te maken met complexe en uiteenlopende werkprocessen. 

Lees verder >
(advertorial)
Famostar
Nieuw: dubbele accugarantie!
Famostar zet een nieuwe standaard in de markt: waar zij al 10 jaar garantie gaven op haar noodverlichtings-armaturen, komt daar nu 8 jaar garantie op accu’s in nieuw geleverde armaturen bij. Uniek in de markt! Ontdekt meer over deze revolutionaire innovatie!
Blog
Uurtarief e-installateur bijna 10% gestegen

Elektricien.org onderzocht ook dit jaar de uurtarieven in de elektrotechnische installatiebranche.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuw: Draadloze intercom
Goede beveiliging is natuurlijk prioriteit voor elk wooncomplex. Intratone biedt een unieke draadloze intercom-oplossing die veilig, snel en makkelijk te installeren is. Direct na installatie bruikbaar en op afstand te besturen. Dat geeft een veilig gevoel voor de bewoners.
Whitepaper
Energieopslag

Deze gratis whitepaper inventariseert welke methoden van elektrische energieopslag het milieu niet belasten.

Lees verder >
BIM en de ervaringen van installatiebedrijven

Steeds meer installateurs werken in BIM. In deze gratis whitepaper leest u over de ervaringen van verschillende installatiebedrijven bij diverse bouwprojecten.

Lees verder >
(advertorial)
alt
LESSONS LEARNED & NEXT STEPS
Op de BIM praktijkdag worden inzichten gedeeld, doorlopen we praktijkcases uit alle schakels van de keten en het perspectief van enkele BIM-zwaargewichten komt naar voren. Dit is een dag die u zeker niet mag missen. Meld u vandaag nog aan!
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright