Nieuwsbrief van 06-06-2023
Online bekijken
 
 
 
 
 

Unieke parkeergelegenheid

Naast genot voor het oog biedt deze prachtige parkeergarage parkeergelegenheid aan maar liefst 700 auto's bij het entreegebied van de campus in Leiden. Dit ontwerp van Wiegerinck Architecten Arnhem biedt een combinatie tussen parkeergelegenheid en een uiterst fraai design.
Lees verder   Vraag informatie aan

iChubb Modulair blusgassysteem

Het iChubb modulaire brandblussysteem bevat alle onderdelen om een brand te kunnen detecteren en te blussen. Standaard is het systeem inzetbaar voor ruimtes tot 170 m3, maar door de modulaire opzet is dit uit te breiden tot 680 m3.
Lees verder   Vraag informatie aan

Jazo produceert brandwerende deuren & roosters

Technische ruimtes zijn essentieel voor het goed functioneren van gebouwen. Het goed afschermen van deze ruimtes, zodat de techniek optimaal zijn werk kan doen is enorm belangrijk. En met onze uitgebreide expertise op het gebied van brandwerendheid helpt JAZO je hier graag bij.
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuw | Storax 120 minuten brandwerende wandluiken/plafondluiken

De brandwerende wandluiken van Storax zorgen voor eenvoudige en veilige toegang tot verborgen installaties die zich in de muur of het plafond bevinden. De luiken zijn 120 minuten brandwerend en voorzien van een standaard slot, zodat de toegang beperkt kan worden. 
Lees verder   Vraag informatie aan

ADDA voor optimale beveiliging

Even kort voorstellen: ADDA is het handelsmerk van rolluikenfabriek Van Dullemen. Sinds 1964 actief in het ontwikkelen, produceren en monteren van rolluiken, rolhekken, schaarhekken, parkeergarage afsluitingen en brandschermen. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring de specialist op het gebied van rolluikbeveiliging.
Lees verder   Vraag informatie aan

EU wetgeving voor fluorvrije blusmiddelen 

Alle PFAS houdende blustoestellen dienen vervangen te gaan worden. Vanaf 2024 wordt de levering door EU wetgeving al verboden. Start daarom per heden kostenbewust met dit uitfaseringstraject.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP