Nieuwsbrief van 09-01-2024
Online bekijken
 
 
 
 

Brandvertragend hout voor veiliger bouwen

Veiligheid eerst; Wij begrijpen hoe belangrijk brandveiligheid is. In veel bouwvoorschriften is het gebruik van brandvertragend materiaal verplicht in specifieke situaties, zoals commerciële gebouwen, scholen en openbare instellingen. Het gebruik van brandvertragend hout helpt om aan deze voorschriften te voldoen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Laat de akoestiek niet in rook op gaan!

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving? 
Lees verder   Vraag informatie aan

Check je gevel!

Wil je te weten komen of je gevel voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid in Nederland? Wij helpen je graag op weg. We delen informatie over jouw gevelopbouw onderbouwd met certificaten die middels ETA en de CE-markering overeenkomen met de eisen op het gebied van duurzaamheid en brandveiligheid onder het Bouwbesluit.
Lees verder   Vraag informatie aan

sfty en Resideo slaan handen ineen om bekroonde diensten aan te bieden in Europa

Resideo, wereldwijd leverancier van comfort- en beveiligingsoplossingen voor thuis, neemt sfty AS over. Daarmee zet Resideo een volgende stap om de veiligheid van bewoners in Europese appartements-gebouwen te borgen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen