Nieuwsbrief van 19-3-19 11:55:00
Online bekijken

Brandveiligheid en esthetica gaan hand in hand

Akoestisch ELEGANZA-plafond onderdeel grootste blikvanger in voormalige kerk

De voormalige Sint Petrus-kerk in Vught is omgevormd tot een multifunctioneel ontmoetingscentrum. Armstrong Ceiling Solutions leverde het akoestische ELEGANZA-plafond voor de grootste blikvanger: de verdiepingsvloer. Naast akoestisch comfort scoort het plafond ook qua brandveiligheid ruim voldoende...

Onderhoudsarme en brandveilige houten gevel? Rockpanel Woods!

U wilt graag de warme uitstraling van hout, maar niet het onderhoud? Rockpanel Woods biedt u een duurzame oplossing die ook voldoet aan hoge brandveiligheidseisen. Rockpanel Woods is beschikbaar in diverse houtmotieven die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Naast de uitstraling bevat de gevelplaat alle voordelen van hout en steen in één product.

Waarom safety first meer is dan een kreet

Brandveilig bouwen begint bij de basis: bij een brandveilige constructie en materiaalkeuze. Knauf en Knauf Insulation bieden voor tal van constructies een brandprestatiegarantie waarbij een brandweerstand van bijv. 30, 60 of zelfs 120 min. gegarandeerd wordt. Daarnaast zijn de onbeklede glaswolproducten onbrandbaar (brandklasse A1).

Dodelijke rook maakt meer slachtoffers dan eigenlijke brand!

Dat rook meer slachtoffers maakt dan de daadwerkelijke brand, is inmiddels bewezen. De nieuwe normen gaan daarom dieper in op rookdichtheid. Staalkozijn Nederland heeft haar kozijnsystemen volgens de NEN EN 1634-3 op rookwerendheid getest. Zowel enkele als dubbele deuren zijn zowel op de Sa als S200 eis zeer positief beproefd.

Brandveiligheid, comfort en esthetica gaan hand in hand

‘Onzichtbare’, esthetische, energiezuinige uitzetramen en (glas)lamellen van Kingspan|Brakel Atmos zorgen zowel voor brandveiligheid als voor een prettig en duurzaam binnenklimaat. Bijvoorbeeld als ze uitgevoerd worden met BIPV (Building Integrated Photo Voltaics).

Onbrandbare gevelbekleding heet Dutchplank

Het duurzame gevelbekleding-assortiment van Milin B.V. is het grootste in Nederland. Een absolute topper in het assortiment van Milin is Dutchplank vezelcement gevelbekleding, als enige met brandklasse A1! Het cementgebonden materiaal bestaat uit Portland cement, houtpulp, vliegas, gemalen zand, natuurlijke organische vezels, natuurlijk calciumsilicaat, water en mineralen. Dit maakt dat Dutchplank als enige in de gevelbekledingsmarkt onbrandbaar is.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.