Nieuwsbrief van 07-06-22 12:00:28
Online bekijken
 
 
In Best is de eerste luchtreiniger geplaatst - Foto - Paul Raats

Jazo produceert brandwerende deuren & roosters

Technische ruimtes zijn essentieel voor het goed functioneren van gebouwen. Het goed afschermen van deze ruimtes, zodat de techniek optimaal zijn werk kan doen is enorm belangrijk. En met onze uitgebreide expertise op het gebied van brandwerendheid helpt JAZO je hier graag bij. Je moet er natuurlijk niet aandenken dat door - bijvoorbeeld een brand - een technische ruimte wordt verwoest of dat er brand in deze ruimte ontstaat die vervolgens een (gedeelte van) een gebouw in as legt. 
 
 
 

Geen brandoverslag met de brandwerende luiken van Gorter®

Met een gesloten brandwerend RHTEI-dakluik van Gorter wordt de kans op brandoverslag naar het dak en aangrenzende panden beperkt. Ook het Gorter brandwerend vloerluik voorkomt of vertraagt brandoverslag. Zo wordt brandschade aan de onderliggende delen van het gebouw geminimaliseerd.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 

Het gemak van onze BIM tools

Als bedrijf dat innoverende oplossingen bedenkt en levert op gebied van brandveiligheid, dwingen we onszelf om met de tijd mee te gaan. Zo ook in geval van BIM: Building Information Management.
Lees verder   Vraag informatie aan
 

Waarom brandwerende deuren?

Om een gebouw brand- en vluchtveilig te maken worden gebouwdelen onderverdeeld in brandcompartimenten met daarin brandwerende deuren. Deze hebben weerstand tegen vuur zodat branddoorslag wordt uitgesteld.
Lees verder   Vraag informatie aan
 

Laat je inspireren door Rockpanel Colours

Rockpanel heeft daarom een speciaal product ontworpen voor gebouwen die moeten opvallen. Die net dat beetje extra nodig hebben. Of een gevel nou uit één kleur, meerdere tinten of contrasterende kleuren moet bestaan, met Rockpanel Colours krijgt elke gevel een totaal andere look & feel. Zodat hij eruit springt of juist opgaat in de omgeving.
Lees verder   Vraag informatie aan
 

Het Metal+ concept

Eind jaren zestig werd België getroffen door een fatale brand in de Innovation-warenhuizen in Brussel, waarbij meer dan tweehonderd mensen om het leven kwamen en tientallen gewond raakten. Als gevolg daarvan zijn de brandveiligheidsnormen in België veel strenger geworden. De ingenieur Heinen ontwikkelde een brandwerende deur volgens deze normen.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP