Braziliaanse aandelen lijken klaar voor een inhaalslag, een Amerikaanse supermarktketen blijft records breken, welke sportaandelen moet je in de gaten houden én nieuwe tips om te kijken of een aandeel de moeite waard is.
Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
 
 
. .
17-06-2024
  

Brazil ETF | Braziliaanse aandelen klaar voor inhaalslag

 
Brazil ETF | Braziliaanse aandelen klaar voor inhaalslag

De recordomzet van de MSCI Brazil Index duidt op een veelbelovende toekomst voor Braziliaanse aandelen. In het eerste kwartaal van dit jaar bereikte de MSCI Brazil Index een recordomzet van $436 per aandeel, waarmee het vorige record van $409 per aandeel, gevestigd in het eerste kwartaal van 2023, werd gebroken.


Lees verder >
.  
 
 

Beter Beleggen | Fundamentele optelsom als vuistregel 

Lees verder >

 
 
  

ARTIKELEN

Casey’s | Uniek aandeel blijft records breken op de beurs

Met een koerssprong van 17% was Casey’s General Stores afgelopen week één van de grote winnaars. De uitbater van tankstations met bijbehorende gemakswinkels op afgelegen locaties in de Verenigde Staten werd in 2017 voor het eerst getipt in Beleggers Belangen op een koers van $113,38.

 
Lees verder >
 
Sportmerken | Wie gaat er met goud aan de haal?

De strijd om de sporter is al vóór de Olympische Spelen losgebarsten. De Olympische Spelen zijn voor sportkledingmerken een van de belangrijkste momenten om zich te laten zien aan de wereld.

 
Lees verder >
   
 
Wat vindt u van deze e-mail?
Positief   Negatief