BREAKING NEWS: Scholten Awater tot einde seizoen hoofdsponsor van N.E.C.

6 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste supporter,
N.E.C. speelt de rest van dit voetbalseizoen met Scholten Awater (SA) op het wedstrijdshirt. De eerste acht competitiewedstrijden prijkte SA al op het shirt van de Nijmeegse eredivisionist. Dé IT-hardware dienstverlener uit Nijmegen heeft de tijdelijke overeenkomst nu omgezet naar een samenwerking tot het einde van de competitie.
Scholten Awater maakt al sinds 1993 deel uit van het Nijmeegse bedrijfsleven. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Een financieel gezond bedrijf met meer dan 200 medewerkers en een groot distributiecentrum. Naast het leveren van hardware, heeft Scholten Awater een groot aantal IT-diensten ontwikkeld. Diensten die de klant gemak, tijdwinst en kostenbesparing bieden bij de aanschaf, de logistiek en het onderhoud van IT-hardware.
Ronald Ederveen, Commercieel Directeur van Scholten Awater: “Na het afgelopen kwartaal zijn wij blij dat wij het besluit hebben genomen om ook voor de rest van het seizoen als hoofdsponsor van N.E.C. door te gaan. Wij hebben gemerkt dat de combinatie tussen de trots van Nijmegen en Scholten Awater zeer goed werkt. Dit seizoen kijken wij uit naar een uitstekende samenwerking en naar succes voor zowel N.E.C. als voor ons bedrijf”, aldus Ederveen.
Bart van Ingen, Commercieel Directeur van N.E.C: "Wij zijn zeer verheugd dat we het volledige voetbalseizoen met Scholten Awater op het shirt kunnen spelen. We ervaren de samenwerking als zeer positief en we zijn er dan ook van overtuigd dat er nog veel meer mogelijkheden in het vooruitzicht liggen om onze gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Dit gaan we de komende periode nader onderzoeken”, aldus van Ingen.
Met sportieve groet,
N.E.C. BV
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019