Hej John

Certificeret træ gør en forskel

I denne uge markerer vi FSC Ugen 2021 og sætter sammen med FSC® og en række andre virksomheder og NGO’er i Danmark fokus på bæredygtig og ansvarlig skovbrug i hele verden. 


Når du vælger FSC®-certificeret træ, er du bl.a. med til at sikre, at skovarealer bevares og drives på en bæredygtig måde. Samtidig er du med til at hjælpe og beskytte lokalbefolkninger i skove verden over 🌳🌱 


I STARK har vi knap 10.000 FSC®-certificerede varenumre (FSC® C004720). Når du handler hårdttræ hos os til fx din nye terrasse, kan du være sikker på, at træet er FSC®-certificeret. Læs mere om FSC®-certificeret træ hos STARK.

Grønt byggeri er nemmere end du tror

I STARKs årlige bæredygtighedsundersøgelse svarede to ud af tre danskere, at manglende kendskab til bæredygtighed er den største udfordring for dem i forhold til at vælge mere bæredygtigt, når de skal bygge nyt eller renovere.


Her er fem gode råd, der gør dit byggeprojekt mere bæredygtigt:


1. Fokuser på håndværk og holdbarhed

2. Vælg miljøvenlige materialer

3. Minimér energiforbruget

4. Sørg for et godt indeklima

5. Anvend klimavenlige byggemaskiner

Tillykke til...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i februar? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Byg bæredygtigt. START i STARK.

 
 
 

RAW-celledør, glat


 
 

Medlemspris

378 DKK

Normalpris

420 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: