17 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
image
Marjolijn van Dingenen van Lenovo: 'Het is belangrijk de juiste producttaal te spreken'
Marjolijn van Dingenen werkt nu 4,5 voor Lenovo, producent van computerhardware en consumentenelektronica, waar zij eindverantwoordelijk is voor de marketing & PR in de Benelux. Voor aflevering 111 van ‘Mijn Marketing’ reageert zij op een aantal steekwoorden: ‘Lenovo is een start-up in een corporate jasje.’
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Xpeng mobiliteitspartner DDW 2024
Het EV-automerk Xpeng Motors is de officiële mobiliteitspartner voor Dutch Design Week 2024.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hyperpersonalisatie vraagt om meer dan technologie alleen
[advertorial] Op het aankomende Congres Contentmarketing & Webredactie zal Peter Hinssen spreken over de toekomst van contentmarketing, met een focus op personalisatie en de rol van AI. In aanloop naar het evenement spraken we met hem over de uitdagingen en kansen voor marketeers die echt impactvolle, gepersonaliseerde content willen leveren.
image
Campagne Join for Joy: aandacht voor menstruatiearmoede in Afrika
Gardeners ontwikkelde samen met Join for Joy de campagne ‘Dit is maandverband’ om aandacht te vragen voor de negatieve impact van menstruatiearmoede.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Beter Bed lanceert campagne met nieuw merkconcept
Slaapspecialist en marktleider Beter Bed lanceert zijn nieuwe merkconcept “Bed, Beter Bed”.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Abovo Maxlead nieuwe mediabureau Lidl
Lidl Nederland heeft na een pitch tussen 5 mediabureaus gekozen voor Abovo Maxlead als haar nieuwe fullservice mediabureau. De transitieperiode is inmiddels gestart.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Brenda Smith over Kruidvat's nieuwe verzorgingsarmoede-campagne
Vandaag, op Wereldarmoededag, lanceert Kruidvat een nieuwe campagne: 'Van Pure Luxe Naar Het Pure Verhaal'. Hierin wordt het verhaal verteld van mensen die te maken hebben met verzorgingsarmoede en hun strijd om dagelijkse verzorgingsproducten te kunnen kopen. CMO of he Year Brenda Smith van Kruidvat licht toe.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wie worden de winnaars van de GPCM 2024?
[advertorial] Op dinsdag 12 november worden in B. Amsterdam de winnaars van de awards en bekroningen van de beste contentmarketingcases bekend gemaakt. Wie gaan er met de prijzen vandoor? Kom naar het Grand Prix Content Marketing Festival en je komt erachter. Het is een volledig verzorgde avond met eten, drinken, winnaars en gezelligheid. Zien we je dan?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.