Nieuwsbrief van 15-8-17 6:55:00
Online bekijken

Brilliant plaatmateriaal; schittert bij daglicht

Laat u verrassen met de Brilliant plaat van ROCKPANEL

Het ROCKPANEL Brilliant plaatmateriaal sluit, net als alle andere designs, perfect aan bij de hedendaagse architectuurtrends en biedt tal van mogelijkheden om uw verbeelding te laten spreken. Naarmate de lichtinval in de loop van de dag verandert, verandert ook de uitstraling van de gevel van intensiteit, kracht en glans. 

Gipskartonplaten als 90 minuten brandwerende vrijstaande voorzetwanden 

Indien grotere installaties weggewerkt moeten worden of oneffenheden van wanden moeten worden geëgaliseerd, zijn Siniat voorzetwanden uitermate geschikt. Samen met minerale wol isolatiemateriaal (optioneel), verbeteren deze voorzetwanden de warmte en geluidisolatie eigenschappen

Multi Design, een ware metamorfose van uw Multiwal paneelwanden

Multi Design - een nieuwe dimensie - transformeert paneelwanden tot ware kunstwerken met prints, foto's en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars of met uw eigen design. De paneelwand is niet langer alleen een middel om de ruimte af te sluiten, de paneelwand wordt het venster naar een andere wereld.

Fireproofing voor industrie en tunnels

ISOLATEK® Type M-II is de merknaam voor een vezelvrije gemodificeerde cementgebonden Vermiculite spuitmortel, die wordt gebruikt voor het profielvolgend of kokervormig brandwerend bekleden van staal en beton. Deze duurzame fireproofing mortel wordt met name toegepast in agressieve milieus zoals de chemische en petrochemische industrie en verkeer- en spoorwegtunnels (kunstwerken).
 

De ultieme entreemat voor een extreme beloopbaarheid in de tweede zone

De ABI Duplomat entreemat is uitermate geschikt wanneer uw entree veel te verduren krijgt doordat de belasting extreem is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld winkelcentra, vliegvelden en metrostations. Als producent van deze mat adviseert de Almelose Borstelindustrie bij deze projecten veelal de Duplomat.

Middelburg loopt voorop met riante subsidie op Nul-Op-de-Meter-woning

In de Biesbosstraat in Middelburg is onlangs de eerste van wellicht 43 naar Nul-Op-de Meter gerenoveerde woningen opgeleverd. Voor de bewoners die hun woning volledig laten renoveren naar een volwaardige NOM-woning is een riante subsidie beschikbaar tot maar liefst € 21.000 per woning.

De kracht van het Hollandse dakenlandschap

Na de Tweede Wereldoorlog stond de traditionele Nederlandse bouwwijze een tijdje op een laag pitje. Er werd overgegaan op een meer industriële manier van bouwen, vaak op basis van beton en prefab elementen.
Het afgelopen decennium is er in Nederland echter een opleving te zien.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.