TuinIdee 2017
TuinIdee 2017
Bestel tickets vóór maandag a.s. en ontvang een gratis magazine!
Geachte heer/mevrouw,

Mogelijk heeft u onze eerdere mailtjes gemist, maar graag brengen wij TuinIdee 2017 bij u onder de aandacht! Kom van 16 t/m 19 februari a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een dag lang genieten, ontdekken, proeven en beleven. Ontmoet bekende tuinspecialisten en laat een gratis tuinschets maken!

Het grootste tuinevent van Nederland viert haar 25-jarig bestaan en dit wordt extra feestelijk gevierd. Dat mag u niet missen!

Koop nu nog uw tickets met € 4,50 korting p.p. Als u dit vóór maandag a.s. doet kunt u ook nog een gratis magazine ontvangen!

Inspiratie voor de (stadse) tuin

TuinIdee 2017 biedt een ongekende variëteit aan inspiratietuinen. Tuinen 'groot' en 'klein' bieden u tal van praktische ideeën. Van exclusieve tuin tot fraaie sier/moestuin en van daktuin tot fraai terras.

Ook aan de kleine(re) tuin is gedacht! Romeo Sommers toont de mogelijkheden hoe je de huidige trends terug kunt laten komen in de stadse tuin. Tevens geeft hij workshops en demonstraties om zelf aan de slag te gaan met planten en bloemen.

Inspiratietuinen voor de kleinere tuin, patio of balkon
Ontdek de weersuitdagingen

De klimaatverandering is ook in de tuin merkbaar, van hevige regenval tot hittegolf. In de zogenaamde klimaatkamers kunt u zelf de weersuitdagingen beleven die ontstaan zijn door het langzaam veranderende klimaat. 

Klimaatkamers
Ontmoet de exposanten

Op TuinIdee 2017 zijn zo’n 225 exposanten te vinden zoals kwekerijen, hoveniersbedrijven, verenigingen, speciaalzaken en nog veel meer. Zij presenteren graag hun vakmanschap, bijzondere planten, tuindeco en nieuwe collecties. Klik hier voor de actuele exposantenlijst.

Exposanten
Koop nu uw entreetickets!

Via de online voorverkoop ontvangt u nu € 4,50 korting p.p.* U betaalt slechts € 12,- per ticket. U kunt daarmee zelfs ook een gratis Buitenleven magazine** ontvangen.

Als u met de trein of bus reist kunt u ook combi-tickets bestellen.

*Let op: de voorverkoop sluit op woensdag 15 februari a.s.
**U kunt nog maar tot morgen (12 feb) een gratis magazine bestellen bij uw ticketaankoop.

Nederlands grootste tuinevent is van donderdag 16 t/m zondag 19 februari geopend van 10.00 - 18.00 uur en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Juul Janssen
Campagne manager TuinIdee