Nieuwsbrief van Thursday 4 October 2018
Online bekijken

Warm lekker op met warmtepompen, vloerverwarming en slimme thermostaten

Voor elke woning de ideale warmtepomp

Steeds meer woningeigenaren stappen over naar een hybride of all-electric warmtepomp. Itho Daalderop is al sinds 2002 marktleider in de nieuwbouw op het gebied van warmtepompen. Ons assortiment bestaat naast de water/water warmtepomplijn (WPU) uit twee lucht/water warmtepomplijnen; de HP (Cool) Cube en de HP-S. Voor installateurs die met ons mee willen groeien in de wereld van warmtepompen hebben we het Groei mee pakket samengesteld, compleet met een opleidingsprogramma en inbedrijfsstelling.

Nieuw: Witte variant T6 slimme thermostaat Honeywell

Honeywell breidt zijn Honeywell Home-portfolio uit met een witte versie van de T6 Slimme Thermostaat. Een nieuwe variant van de programmeerbare, slimme thermostaat. Zo is de witte T6 net als de zwarte versie geschikt voor alle CV-toestellen, zowel 24-230V aan-/uit- en OpenTherm als stadsverwarming. De ketelmodule is dankzij de opklapbare bedradingsklep moeiteloos te plaatsen, zowel op de muur als op een inbouwdoos.

Vloerverwarming. Voor iedere situatie.

MAGNUM Heating biedt veilige en comfortabele verwarmingsoplossingen, inclusief de controlesystemen om deze interactief te beheren. Magnum zorgt voor warmte en continuïteit met behulp van elektrische en water technologieën. Met vloerverwarming kunt u ook geld besparen op energiekosten. Vloerverwarming geeft bij lagere temperatuur namelijk een hoger warmtegevoel en is mede daardoor energiezuiniger. MAGNUM biedt verwarmingsoplossingen voor renovatie, nieuwbouw en houten vloeren.
NBD Themapagina Verwarming

Een ideale combinatie voor elektrische vloerverwarming

Vanaf nu maakt nVent RAYCHEM SENZ, een touch en swipe thermostaat, deel uit van nieuwe nVent RAYCHEM T2Red en T2Blue vloerverwarmingskits. nVent RAYCHEM Senz is de nieuwste digitale thermostaat, waarmee gebruikers hun elektrische vloerverwarmingssysteem snel en eenvoudig via een innovatieve touchscreenfunctie kunnen regelen. De thermostaat is modern vormgegeven, heeft een gebruiksvriendelijke touch&swipe-bediening en een intelligente werking en biedt ook meerdere slimme energie-besparingsfuncties.

DucoBox Eco op Vakbeurs Energie: all-electric, c’est chic

Op vlak van hernieuwbare energie worden de normen steeds strenger. Hierbij vormt de DucoBox Eco, met de all-electric opstelling, de perfect match met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt. De DucoBox Eco is een ventilatiewarmtepomp die de afgevoerde ventilatielucht gebruikt als duurzame warmtebron voor verwarming (CV) en warm tapwater (SWW) en daardoor het hele jaar warmteterugwinning levert. Ontdek deze slimme ventilatiewarmtepomp nu op Vakbeurs Energie (hal 3, stand F043)!

Intergas Xtreme 36 CV-ketel

De cv-ketel Xtreme 36 van Intergas maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

NBD White paper "Elektrische vloerverwarming" gratis te downloaden

Een elektrische vloerverwarmingsinstallatie bestaat uit een stelsel elektriciteitsdraden, regelmatig verdeeld aangebracht en geïntegreerd in de vloerconstructie, of uit een folie, gecacheerd met een geleidend materiaal. Door deze geleiders loopt een elektrische stroom, die door de inwendige weerstand wordt omgezet in warmte. De temperatuur van de geleider stijgt en de aanliggende vloer wordt warm. Het gehele vloeroppervlak bereikt een temperatuur van maximaal 40 ºC en geeft de warmte af aan de leefruimte.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.