Beste heer Do, Preheader tekst
Bekijk online versie
 
Ik ben geïnteresseerd in: Nieuwe keuken | Inspiratie | ✔  Beide | Wijzig ›
 
 
Jouw winkel:
Duiven
Winkels
ZOEKEN
 
 
Nieuwe website

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website bruynzeelkeukens.nl. Doe volop inspiratie op! Bekijk onze collectie met filmpjes van de opstellingen en ook 360 graden foto’s. Ontdek hoe je in zes stappen komt tot een keuken die werkt voor jou. En neem ook zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina, waar we tips geven, trends bespreken en nog veel meer.

Doe inspiratie op

Moodboard


Nieuw in onze website is het Moodboard! Wat houdt dit in? Je kunt producten, kleuren, opstellingen, tips, trends,  etc. “liken” door op het hartje te klikken. Deze artikelen worden verzameld in je moodboard. Zo kun je voor jezelf een goed beeld maken wat je wensen zijn.

Bekijk hier onze collectie

Samen aan één moodboard werken

Inspiratie opgedaan en ideeën verzameld? Dan kun je het moodboard delen met bijvoorbeeld je partner, vrienden of familie. Je kunt ook samen aan één moodboard werken! Hoe gaat dat in zijn werk? Verstuur de persoonlijke pincode, de ander kan hiermee inloggen en het moodboard aanvullen. Ook kun je de gegevens die je in onze nieuwe app verzameld hebt, zoals inmeetgegevens etc, koppelen aan je moodboard op de website! Handig als voorbereiding op een gesprek met één van onze verkoopadviseurs.

Hoe werkt het?
Download de Keukenidee App
Maak je keukenwensen inzichtelijk in de Keukenidee app. Doorloop alle stappen, van het meten van de ruimte tot het samenstellen van jouw wensenlijst. Koppel de ideeën die je hier opdoet aan jouw persoonlijke inspiratiedossier. Zo ben je perfect voorbereid op de afspraak!
Download voor:
De keuken die werkt.
Volg ons:               

www.bruynzeelkeukens.nl
Via deze link kunt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief.