Nieuwsbrief van 28-11-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Alle eigenschappen in één Merford deur

Bij Merford weten wij dat een buitendeur niet enkel geluidwerend moet zijn. Dat is de reden dat wij onze deuren met diverse gecombineerde eigenschappen aanbieden. Denk hierbij aan inbraakwerend, rookwerend, brandwerend, kogelwerend, lucht-, water- en gasdicht, met mogelijkheid tot vlucht. Bijna alle eigenschappen zijn met elkaar te combineren zodat het past binnen de gewenste situatie.
Lees verder   Vraag informatie aan

Innovatieve, duurzame én veilige oplossingen op schuifdeurgebied

Duurzaamheid geldt binnen dormakaba niet alleen als een van de belangrijkste succesfactoren, het begrip is ook stevig verankerd in de bedrijfsstrategie. Met de introductie van het schuifdeursysteem ST PRO Green en de nieuwe schuifdeuraandrijving ES PROLINE wordt dat wederom bevestigd.
Lees verder   Vraag informatie aan

Project Wikselaars ENG

Wikselaarse ENG is een prachtig project aan de rand van Voorthuizen. Het eerste wat opvalt is de Engelse architectonische uitstraling die zo bijzonder typerend is voor dit project. Dit kenmerkt zich o.a. door de verspringende gevelrooilijn en de variatie kopgevels en verschillende goothoogtes. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Speciale schroef voor de montage van houten geveldelen

Houten geveldelen worden vanwege hun natuurlijke en warme uitstraling steeds meer gebruikt in de bouw. HECO-Schrauben heeft voor de montage van houten geveldelen een speciale voldraadschroef in twee varianten ontwikkeld. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen