Nieuwsbrief van 10-10-17 6:52:00
Online bekijken

Hoe stel je de veiligheid van toegangsdeuren voorop?

Veiligheid van toegangsproducten bij elk ontwerp voorop

Een entree wordt elke dag door tientallen, honderden of zelfs duizenden mensen gebruikt. Het spreekt voor zich dat de veiligheid van deze gebruikers altijd gewaarborgd moet zijn.
Niet voor niks zijn er nogal wat veiligheidseisen waar een toegangsproduct aan moet voldoen. 

Solarlux wint met glas-vouwwand Ecoline & Highline 2 ICONIC AWARDS

Op 4 oktober jl. vond in München de uitreiking van de ICONIC AWARD plaats, een wereldwijd gerenommeerde prijs voor architectuur. In de categorie `Product´ is Solarlux winnaar met de nieuwe Solarlux glas-vouwwand Ecoline & Highline.

Tochtweringsproducten van Elton maken tocht en lekkage bij (houten) buitendeuren overbodig

Kromtrekken is een veelvoorkomend probleem bij buitendeuren. Bij met name vlakke houten deuren komt het in meer of mindere mate voor. De deur gaat niet goed meer dicht, is moeilijk in het slot te krijgen en gaat boven, in het midden of onderaan wijken. Met lekkage en verlies van warmte tot gevolg.

Inbraakwerende deuren, hoe herken ik die?

Een inbraakwerende GND-binnendeur of GND-buitendeur is te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel dat in de hangzijde van de deur is geplaatst. Hieraan is eenvoudig af te lezen wie de deur heeft geproduceerd, hoe de deur is geleverd, wie verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden bij het proces van plaatsen en controleren en welke prestaties de deur of deur/kozijn-combinatie levert. 

Merford maakt inbraakwerende deuren met anti-panieksluiting

Merford WK II en WK III inbraakwerend deuren zijn ook leverbaar met een anti-panieksluiting. Merford deuren zijn inbraakwerend leverbaar volgens WK II en WK III. Bijzonder is dat de deuren ook leverbaar zijn als vluchtdeur met bijbehorende CE-markering. Hiermee biedt Merford uitkomst voor plaatsen waar geen concessies op het gebied van veiligheid moeten worden gedaan.

Vormstabiele deurplaat met de bewerkingseigenschappen van een plaat en de strenge kwaliteitseisen van een deur

Okoumé deurplaat met de bewerkingseigenschappen van een plaat en de strenge kwaliteitseisen van een deur.
Alustabiel is opgebouwd uit dóór-en-dóór Okoumé met geïntegreerde aluminium lagen. De aluminium lagen werken als een dampscherm, waardoor de deur nauwelijks krom kan trekken. 

Een slanke vormgeving met de Steellook renovatiedeur van Aliplast 

Door de toenemende vraag naar slanke aluminium kozijnen en deuren op de markt kwam de nieuwe ‘Steellook’ renovatiedeur met slanke kozijnen van Aliplast tot stand.
Het ‘Steellook 1000’ systeem kenmerkt zich door zijn slanke profilering en wordt vaak toegepast daar waar men de looks van staal wil combineren met de voordelen van aluminium. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.