Nieuwsbrief van 11-6-19 6:45:00
Online bekijken

Buitendeuren in alle soorten en maten

Vooroordelen over inbraakwerende deuren ontzenuwd

Een inbraakwerende deur is een belangrijk onderdeel in uw totale veiligheidsplan tegen inbraak en andere vormen van agressie. Maar is een deur die aan de norm voldoet, dan wel voldoende om uw veiligheid en die van uw spullen te garanderen?

Nieuwe BENG dwingt tot beter geïsoleerde deuren

Voor nieuwbouw in 2020 gelden de normen van Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), de vervanger van de EPC. Met het invoeren van deze eisen zijn thermische isolatie en luchtdichtheid van de gebouwschil cruciaal. De gespecialiseerde deurfabrikanten die bij GND garantiedeuren (GND) aangesloten zijn bieden hiervoor hoogwaardige oplossingen.

Hoofdentree als vluchtroute?

Een entree is niet alleen het aantrekkelijke visitekaartje van het gebouw waar je graag naar binnenloopt. Je wilt er ook zo snel mogelijk weer door naar buiten kunnen in geval van nood. Of een automatische draaideur (tourniquetdeur) ook als vluchtroute mag dienen en onder welke voorwaarden? Boon Edam adviseert...

Emco vuilvangbak ondersteunt intensief gebruikte entreemat

Takjes, zand en kiezeltjes zijn de belangrijkste oorzaken voor krassen, deukjes en algemene slijtage aan vloeren De beste manier om deze ongemakken te voorkomen is ervoor zorgen dat vuil niet eens binnen in het pand terecht komt. De oplossing is simpel, het vuil dient buiten al van de voetzolen af te worden geborsteld en opgevangen te worden in een vuilvangbak.

Geniet van meer ruimte met de SUNFLEX SF 30

De nieuwe staand schuif-/draaisysteem SF 30 van SUNFLEX vergroot de aantrekkingskracht van elke woning door het contrast tussen glas en steen. De verplaatsbare losse glaspanelen kunnen over het gehele front worden geopend en als klein pakket in een hoek worden geparkeerd. Hiermee wordt een moeiteloze overgang van binnen naar buiten gegarandeerd zonder dat het optische effect verloren gaat.

Solarlux - kwaliteit als kernwaarde...

´Made in Germany´ is een label dat gelijk staat aan topkwaliteit. Inbraakwerendheid, de beste isolatiewaarden of bijzondere toepassingsgebieden. Als Duits productiebedrijf van glazen vouwwanden, serredaken en balkonbeglazing streeft Solarlux continu naar de beste prestatie van haar producten. En dat al meer dan 35 jaar...

EFAFLEX snelle en veilige industriedeuren voor de zwaarste omstandigheden

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid (tot ruim 4,0 m/s!): dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Geen enkele deur met vergelijkbare eigenschappen maakt de doorgang zo snel vrij. Dankzij het innovatieve deurblad van de EFAFLEX Serie S is het mogelijk de deur voor zowel binnen als buiten te gebruiken, in koel- en vriescellen of als afsluiting van een parkeergarage.

DICTATOR voorkomt open- en dichtslaande deuren

DICTATOR deursluittechniek is al jaar en dag de marktleider voor het geruisloos opvangen, sluiten en vastzetten van deuren of poorten. Een groot assortiment aan deuropvangers, -vastzetters, openingsbegrenzers en poortsluiters zorgen voor veilige situaties waarbij aan toegankelijkheid niet hoeft te worden ingeleverd.

Themapagina Buitendeuren is live!

Buitendeuren zijn er in allerlei vormen en maten, met verschillende functies en diverse weerstandsklassen. Toegangsdeuren voor woning- en utiliteitsbouw, maar ook vluchtdeuren, achterdeuren en tourniquetdeuren.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.