Nieuwsbrief van 29-11-2022
Online bekijken
 
 
 

Een automatische schuifdeur voor iedere toegangssituatie

Zonder erbij na te denken lopen we allemaal vrijwel dagelijks door openingen die worden afgesloten door automatische schuifdeuren. Die schuifdeur valt pas op als deze niet functioneert zoals zou moeten, bijvoorbeeld door te laat te openen, of te vroeg dicht te gaan. De kracht van een goede schuifdeur zit hem dus niet alleen in het schuiven zelf, maar ook in de afstelling van de deur en de bijbehorende sensortechniek. Absolute specialist op dit vlak is dormakaba, die met haar schuifdeurenprogramma letterlijk en figuurlijk een sluitend antwoord heeft op ieder vraagstuk omtrent het automatisch openen en sluiten van schuif- en vouwdeuren.
Lees verder   Vraag informatie aan

 

FOAMGLAS® - niet geproduceerd om weg te gooien

Een groot aantal gebouwen in het land zijn verouderd en scoren slecht op het gebied van energie-efficiëntie. Met FOAMGLAS® is het mogelijk om de daken ervan te renoveren en bijkomend te isoleren zonder het aanwezige isolatiemateriaal te verwijderen of te vervangen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Stalen buitendeuren met gecombineerde eigenschappen

Voor iedere situatie is een passende stalen buitendeur van Merford leverbaar. Zowel voor industrie, energie als bouw sector is een ruim aanbod beschikbaar. De M-serie deuren van Merford zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal die in de eigen productiehal in Gorinchem worden geproduceerd.
Lees verder   Vraag informatie aan

Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Uit de Energiemonitor 2022 blijkt dat 51 procent van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B of gunstiger. Dit betekent dat de er nog een flinke opgave is om de andere 49 procent de komende jaren aan te pakken. Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende en tochtwerende deuren een belangrijke rol.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP