Vlinderstruik stekken: zo doe je dat | Heerlijke zomerse gerechten | Tijm: tips & tricks
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Volg ons op Facebook
Afbeelding
 

buitenkijker

Moderne countrytuin

 

Het was een verwilderde boel, de nieuwe tuin van zijn oom en tante, maar daar wist tuinontwerper Jelle Koot wel raad mee. Goedgevulde borders bedacht hij, muurtjes van oude gevelstenen en een gazon als zichtlijn naar het omringende weiland. 

 
 
 

heerlijke recepten

Zomers smullen

 

Op warme dagen smaakt lichte kost het lekkerst. Helemaal fijn als je die lichte, zomerse gerechten snel op tafel hebt. Lekkere vistaco's met sla, een frisse pasta met bieslook (uit eigen tuin), en wat dacht je van gegrilde nectarines als toetje? 
Foto: Tia Borgsmidt / House of Pictures 

 
 

diy

Zo maak je een bloemenkrans

 

Tijdens het midzomerfeest is het in Scandinavië gebruikelijk dat vrouwen een bloemenkrans dragen, als oud symbool van wedergeboorte en vruchtbaarheid. Maar zonder een midzomerfeest is een zelfgemaakte bloemenkrans ook leuk. 

 
Afbeelding
 

advertorial

Nieuw! Ontvang Flowers by Seasons nu cadeau 

 

Neem nu een halfjaar abonnement op Seasons en ontvang Flowers by Seasons (t.w.v. €14,95) cadeau. Met maar liefst 204 pagina’s staat Flowers vol met DIY’s, bloemenstyling, bloemenrecepten en nog veel meer bloemeninspiratie en -informatie.

 
 
 

tuintip

Vlinderstruik stekken

 

Vlinderstruik stekken of een heester die je in de tuin hebt staan: het is een goedkope manier om jezelf (of een ander) een mooie struik cadeau te doen. 

 
 

tuinfavoriet

Tijm

 

Heb jij al kruiden in de tuin staan? Er is één soort die niet mag ontbreken: tijm. Tijm geeft mooie bloemen, is een heerlijke toevoeging aan je recepten én ruikt ook nog eens lekker. Wat wil je nog meer?

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest