Mia Luif, Over leven na de dood van haar René, win kaarten voor Van Dik Hout en het boek van Monica Peetz
Zin Magazine 8/9

Zin Magazine 8/9

Vrouwen van het Wad & het lege nest syndroom & Lucretia van der Vloot
Zin
Zomer vol festivalfeest
Buitentheater

Cabaret in het park, muziek aan zee, theater op straat: het festivalseizoen barst weer los. Heerlijk dat er in Nederland zoveel plekken zijn waar je in de buitenlucht kunt genieten van de meest uiteenlopende optredens. Ga je mee op festivaltoer? 

Zin
Nieuwe column
Zonder hem

Mia Luif (1966) verloor haar man René (1958 - 2024). Hij overleed zeven maanden na de diagnose blaaskanker. Ze hadden 37 jaar een relatie en kregen samen 3 kinderen. In Zin schrijft ze – heen en weer springend in de tijd – over haar leven na zijn dood. Aflevering 1: 'Ik kan nog niet in mildheid reageren. Daar ben ik óók nog niet'

Zin
SRC Reizen & Zin
Genieten van la dolce vita 

Voor veel vakantiegangers houdt de kennismaking met Italië op bij Rome. Dat is zonde, want in het zuiden van de Italiaanse laars ligt een paradijs met betoverende kusten, levendige steden, verstilde dorpjes en voortreffelijke streekgerechten. Ontdek het échte Italië in Apulië, Basilicata en Campanië!

Zin
Zomerconcerten Concertgebouw
Win vrijkaarten voor Van Dik Hout

'Een droom die uitkomt en een kroon op ons 30-jarig jubileum. Op vrijdag 19 juli maken de stoelen plaats voor een dansende zaal, wij kunnen niet wachten! schrijft de legendarische Nederlandse band Van Dik Hout onder een post op Instagram. Die dansende zaal, daarmee bedoelen ze het concertgebouw en jij kan vrijkaarten winnen.

Zin
‘Elke familie heeft zijn geheimen en ongezegdheden’
Schrijver Monika Peetz:

De niet altijd even makkelijke relatie met haar eigen zus vormde voor schrijver Monika Peetz (1963) een onuitputtelijke bron van inspiratie bij het creëren van haar Zomerzussen. Het tweede deel van de trilogie is er nu: Lichtjesavond. Een heerlijk ‘wegleesboek’ voor deze zomer.

Zin
Nieuw
Flow Zomerboek

Hoe rust jij uit deze zomer? Het nieuwe Flow Zomerboek staat vol verhalen om in de relaxmodus te komen. Je krijgt tips voor fijne boeken en fietstochten, en je ontdekt wat je kunt doen als je vakantie toch net wat anders loopt dan gedacht. En natuurlijk maakten we papieren extra's.

Zin
Vijf keer feest
Cultuur in Duisburg

In 2024 zijn er maar liefst vijf redenen om Duisburg te vieren: het kunstmuseum DMK bestaat 15 jaar, het Küppersmühle Museum voor Moderne Kunst 25 jaar, het Landschaftspark 30 jaar, het Museum für Binnenschifffahrt 50 jaar en het Lehmbruck Beeldenmuseum zelfs al 60 jaar.

Zin
Een fijn geprijsd buitenkansje
Cadeau bij Zin Magazine

Nancy en Felix verhuizen naar een vervallen appartement in West-Londen. Nancy vermoedt kwaad opzet wanneer buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen. Ontvang "Stemmen in het Duister" en 6x Zin Magazine voor slechts € 34!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden