Nieuwsbrief van 30-11-21 6:30:08
Online bekijken

Hou het weer buiten en de warmte binnen

Nieuw in het Milin assortiment; het multi sponningdeel!

Gevelbekleding Kerrafront is nu ook verkrijgbaar in een multi sponningdeel. Het multi sponningdeel heeft in aanzicht een opbouw van vier smalle sponningdelen. Dit geeft de gevel een moderne, strakke look.

NOEplast Camargue structuurmatten voor nieuwbouw muziek- en tekenacademie

Bij de nieuwbouw van de academie voor kunst en muziek in de Belgische gemeente Heist-op-den-Berg is voor de gevels gebruikgemaakt van prefab gevelelementen. De elementen in antracietgrijs beton danken hun rietstructuur aan NOEplast structuurmatten die bij de productie van de gevelelementen zijn ingezet.

Bewust kiezen voor een circulaire gevelisolatie

Een gevelisolatiesysteem moet aan vele eisen voldoen. Naast een goede isolerende werking, veiligheid, verwerkingsgemak en prijs spelen ook de milieuaspecten een steeds belangrijkere rol. Bij de materiaalkeuze wordt daarom steeds vaker gekeken naar de milieu-impact van dergelijke systemen. Kijk waarom juist SlimFort van IsoBouw uitermate goed scoort op circulariteit.

Keuzestress voor betonwanden?

Er worden veel typen betonwanden voor buitengevels aangeboden. Welk type kun je waar gebruiken? We onderscheiden wanden voor utiliteitsgebouwen, wanden voor woningen, wanden die constructief zijn en wanden die alleen een scheidende functie hebben. Dan hebben buitenwanden nog verschillende uitzichten.

Nieuw: schuifraam cero nu mogelijk met geïntegreerde doorvalbeveiliging

Solarlux heeft het minimalistische schuifraam cero doorontwikkeld met de optie van een  geïntegreerde doorvalbeveiliging voor hoogbouw dat stevig verankerd wordt in de profielen van het schuifsysteem. Voor gebruik op bovenverdiepingen heeft Solarlux de glazen doorvalbeveiliging van cero schuifpuien geïntegreerd in het profielsysteem.
De ecologische school

Duurzame samenwerking tussen architect en leverancier voor basisschool ‘De Verwondering’

De opdrachtgever heeft als doel voor deze school om de kinderen op een ontdekkende manier te laten leren. Op een gezonde manier, dus minder klassikaal en op de laarsjes naar buiten om te ontdekken. De school is dan ook met gezonde materialen ontworpen. De gevels zijn dampopen en dragen daarmee bij aan een gezond binnenklimaat.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.