stedplan
icon icon icon icon icon icon
BSP Hoge Gouwe
Bureau Stedelijke Planning zoekt 7 nieuwe collega’slees meer

Bureau Stedelijke Planning groeit!
Het gaat goed met Bureau Stedelijke Planning. Onze opdrachtenportefeuille is al vier jaar volledig gevuld en in deze periode is de omzet en de formatie verdubbeld. Ook in de komende periode verwachten wij een forse groei van het bureau. Daarom zoeken wij 7 nieuwe collega’s. Het betreffen:

  • een Adjunct-directeur Economie en Commercieel vastgoed;
  • een Senior adviseur Winkelen en Vrije tijd;
  • een Senior adviseur Wonen;
  • een Senior Project- en procesmanager;
  • een Medior Projectleider/-manager;
  • een Junior Projectleider; en
  • een Communicatie adviseur.

A great place to work
Wij vinden het belangrijk om in een prettige en inspirerende sfeer met elkaar te werken. Ook onze interessante projecten dragen hier sterk aan bij. De bedrijfscultuur bij Bureau Stedelijke Planning is professioneel, vernieuwend, betrouwbaar, vriendelijk en gericht op kwaliteit en innovatie. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met een transparant en constructief management. De medewerkers hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zijn trots op de substantiële bijdragen die ze leveren aan het verbeteren van de economie en kwaliteit van de stedelijke omgeving.

Professionele ontwikkeling is bij ons een kernbegrip voor iedere medewerker. Dit krijgt vorm door middel van coaching on the job, opleidingen en trainingen. Door de sterke groei van het bureau en het integrale karakter zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar een hogere of andere functie. Onze kantoren zijn op aantrekkelijke locaties gelegen aan het water, in de binnensteden van Amsterdam en Gouda. Ze bieden een aangename werkomgeving onder het motto: werken met plezier!

Voor meer informatie: A great place to work

Door onze specifieke aanpak zijn wij succesvol
Wij ondersteunen de overheid en private partijen met marktonderzoek en ‘fact based’ advies over de ruimtelijk-economische planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Daarnaast dragen onze projectleiders bij aan de realisatie van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Door onze specifieke aanpak zijn wij succesvol en werken we aan veel interessante projecten. Deze hebben een belangrijke impact op de kwaliteit van het stedelijke gebied. Zo adviseren wij bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam over de ruimtelijk-economische structuur van de winkel- en vrije tijdsvoorzieningen in Haven Stad, een transformatiegebied waar 45.000 woningen worden gerealiseerd, en stellen we een strategie op voor de bedrijventerreinen in Den Haag met concrete herontwikkelingsprojecten. Ook de huidige vernieuwing van het stationsgebied in Leiden met kantoren, woningen, winkel- en vrije tijdsvoorzieningen is gebaseerd op onze marktonderzoeken en ruimtelijk-economische advisering. In Zeist ondersteunden we projectontwikkelaar Synchroon met de woningontwikkeling ‘life in the woods’.

Wij hebben vacatures voor de zeven onderstaande functies. Klik op de blauwe button voor een uitgebreide beschrijving.

Adjunct directeur Economie en commercieel vastgoed lees meer
Met het team Werken ondersteunen wij onze opdrachtgevers met onderzoek en advisering op het terrein van de stedelijke en regionale economie, bedrijventerreinen en kantoren. Wij zoeken een ambitieuze, energieke en gemotiveerde adjunct-directeur met leidinggevende kwaliteiten, commerciële vaardigheden en een substantieel netwerk. Voor deze functie zijn minimaal 10 jaar ervaring binnen het vakgebied en een passende universitaire opleiding vereist.
Senior adviseur Winkelen en vrije tijd lees meer
De teams Detailhandel en Vrije tijd ondersteunen onze opdrachtgevers met onderzoek en advies op gebiedsniveau, centrumniveau en objectniveau. Wij zoeken een gedreven en ervaren senior adviseur met sterke analytische, leidinggevende en commerciële vaardigheden, gespecialiseerd in de werkvelden vrije tijd en/of detailhandel. Voor deze functie zijn circa 5 tot 10 jaar ervaring binnen het vakgebied en een passende universitaire opleiding vereist.
foto Frans
Senior adviseur Wonen lees meer
In het team Wonen ondersteunen wij onze opdrachtgevers met markt- en haalbaarheidsonderzoek, prijsvorming, conceptontwikkeling en strategische advisering. Wij zoeken een ondernemende en ervaren senior adviseur met sterke analytische vaardigheden en impact bij onze klanten. Een passende universitaire opleiding en 5 tot 10 jaar ervaring in het vakgebied, bij voorkeur bij een adviesbureau, zijn voor deze functie vereist.
Senior project- en procesmanager lees meer
Onze project- en procesmanagers ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van stedelijke ontwikkeling. Wij zoeken een ondernemende, enthousiaste en professionele senior project- en procesmanager met sterke leidinggevende en sociale vaardigheden. Voor deze functie zijn minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring bij de lokale overheid op het gebied van project- en procesmanagement, kennis van grondbeleid en ruimtelijke ordening en een passende HBO of WO opleiding vereist.
foto Ronald
Medior Projectleider/-manager lees meer
Onze project- en procesmanagers ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van diverse vormen van stedelijke ontwikkeling. Wij zoeken een ondernemende, enthousiaste en professionele medior projectleider met sterke leidinggevende en sociale vaardigheden. Voor deze functie zijn circa 5 jaar ervaring als projectleider bij de lokale overheid, kennis van grondbeleid en ruimtelijke ordening en een passende HBO of WO opleiding vereist.
Junior projectleider lees meer
Onze project- en procesmanagers ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van diverse vormen van stedelijke ontwikkeling. Wij zoeken een ondernemende, enthousiaste en professionele junior projectleider met leidinggevende kwaliteiten en sterke sociale vaardigheden. Voor deze functie zijn kennis van grondbeleid en ruimtelijke ordening en een passende HBO of WO opleiding vereist.
foto sophie
Communicatie adviseur lees meer
Als communicatie adviseur bij Bureau Stedelijke Planning ben je verantwoordelijk voor gevarieerde werkzaamheden, zoals de nieuwsbrief, website, social media, persberichten, het organiseren van seminars, werksessies en beurzen, contact met journalisten en eindredactie. Wij zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige en creatieve communicatie adviseur met uitstekende redactionele en mondelinge vaardigheden en affiniteit voor stedelijke ontwikkeling. Voor deze functie zijn minimaal 5 jaar ervaring en een HBO opleiding in passende richting vereist.
Is deze mailing voor u slecht leesbaar? Klik dan hier voor onze online versie Bureau Stedelijke Planning bv
Hoge Gouwe 93, 2801 LD Gouda
0182-689416
Silodam 1E, 1013 AL Amsterdam
020-6254267
www.stedplan.nl / info@stedplan.nl






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stedplan · Silodam 1E · Amsterdam, NH 1013 AL · Netherlands