Gratis snacks bij elke aankoop vanaf 60 euro. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 


Online versie

Novashops logo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beoordeling: 4.7/5

🚚 Gratis verzending vanaf 50eu

🕑 Vóór 22:00 besteld, morgen in huis

Novashops banner

Burendag draait om gezellig samen zijn en elkaar een handje helpen. Daarom helpen wij jou graag op weg naar je doelen met een cadeautje! 🎁 Je krijgt namelijk 15% korting op álles. Het is het perfecte moment om al je favoriete producten voordelig te scoren.


Gebruik de code BURENDAG15 tijdens het afrekenen, en de korting wordt automatisch toegepast. Mis deze kans niet om jezelf (en misschien ook je buren) te trakteren op onze lekkere en gezonde producten. 😋


En dat is nog niet alles! Bij bestellingen vanaf €60 krijg je ook nog eens gratis heerlijke snacks t.w.v meer dan 5 euro. 

NU SHOPPEN

Deze aanbiedingen zijn geldig van 28.9.24 t/m 29.9.24

t.w.v. meer dan 5 euro

Dit cadeautje bevat een Brownie, een Madeleine, een Belgische Wafel, een Belgische Chocolade Wafel en een Crunchy Chocowafel. 

BESTEL NU