Bekijk en bestel: 10 jaar koningsdag 2023 uitgiften
Beste meneer / mevrouw Do
Over 15 dagen is het Koningsdag, maar vandaag heeft burgemeester Aboutaleb van Rotterdam alvast de eerste 10 jaar Koningsdag uitgiften in ontvangst gekomen. In het stadhuis van Rotterdam kreeg hij de eerste exemplaren van muntmeester Bert van Ravenswaaij. Koningsdag, een dag vol gezelligheid en saamhorigheid, werd door de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen bijgeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland.

Vorige week lanceerden we de speciale uitgiften: deze werden met veel enthousiasme ontvangen.De zilveren penning is al uitverkocht! Ook de penning in coincard gaat nog altijd hard, maar is nog verkrijgbaar: mis hem niet!

Rotterdam kleurt oranje voor Koningsdag
Met het aantreden van Koning Willem-Alexander in 2013 is Koninginnedag aangepast naar Koningsdag, maar het idee is hetzelfde gebleven. De Koninklijke Familie bezoekt een stad om hier deel te nemen aan de festiviteiten. Voor Koningsdag 2023 is het Rotterdam dat oranje kleurt voor alweer de tiende Koningsdag. Reden genoeg voor Aboutaleb om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: 10 jaar koningsdag 2023 coincard
Privacy  •  Voorwaarden