Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

21 oktober 2021

AmersfoortMail

Burgemeester Lucas Bolsius stelt zich beschikbaar voor derde termijn
Burgemeester Lucas Bolsius heeft op vrijdag 15 oktober 2021 in een brief aan de gemeenteraad aangekondigd dat hij zich beschikbaar stelt voor een derde ambtstermijn als burgemeester van Amersfoort. Dit heeft hij de commissaris van de Koning Hans Oosters op 13 oktober 2021 laten weten.
Lees meer
 
Gemeenteraad houdt voor het allereerst een kindervragenuur
De gemeenteraad houdt dinsdag 16 november 2021 een kindervragenuur. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van Amersfoort. Kinderen uit groep 7 en 8 van basisscholen uit Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen nemen de gemeenteraad dan van 17.00 tot 18.00 uur over. Het kindervragenuur is op initiatief van raadslid Tahsin Bülbül (DENK) en zal live worden uitgezonden.
Lees meer
 
Dringende oproep zestien grootste steden: investeer in steden van de toekomst
Een coalitie van de zestien grootste Nederlandse steden, waaronder Amersfoort, en andere maatschappelijke partijen, heeft op 15 oktober een dringende oproep aan de formerende partijen in Den Haag gedaan. Deze coalitie wil dat het volgende kabinet werk maakt van de wooncrisis en de steden helpt zich klaar te maken voor de toekomst.
Lees meer
 
Warm wonen met een betaalbare energierekening
De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel huishoudens reden om zich te oriënteren op energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen. Dit kan tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober en 6 november.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I