Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

23 oktober 2020

AmersfoortMail

Video: Bolsius over impact corona op Amersfoort(ers)
Burgemeester Lucas Bolsius spreekt over de impact van het coronavirus op Amersfoort(ers). "Het gaat helaas nog niet de goede kant op. Help elkaar door je aan de regels te houden. We zullen samen het antwoord moeten vinden op corona."
Lees meer
 
Enquête vrijwilligerswerk
Het programma Samen Ouder Worden, in samenwerking met welzijnsorganisatie IndeBuurt033 en de gemeente Amersfoort, doet onderzoek naar vrijwilligerswerk onder (bijna) pensioengerechtigden in Amersfoort.
Lees meer
 
Populaire subsidie voor vergroening daken wordt voortgezet
Bij wijze van proef stelde de gemeente begin dit jaar subsidie beschikbaar voor de aanleg van groene daken. Het leverde Amersfoort 77 nieuwe groene daken op, met een gezamenlijke oppervlakte van 1434 m². Vanwege het succes zet de gemeente de regeling de komende 4 jaar voort.
Lees meer
 
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
Stadsberichten zijn onze artikelen over werkzaamheden, ontwikkelingen en activiteiten in relatie tot het gemeentelijk beleid. De gemeente publiceert ze, net als bekendmakingen, in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort.Lees meer
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 1 november 2020
Lees meer
Bijeenkomsten beheerplan groengordel Soesterkwartier gaan niet door
De bijeenkomsten op dinsdag 27 oktober en donderdag 29 oktober 2020, over het concept beheerplan groengordel Soesterkwartier, gaan niet door. Online reageren op het beheerplan is wel mogelijk.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I