Wekelijkse UBS+ update
View this email in your browser
UBS+ is een bedrijfskundig inspiratieportaal. Het portaal is bedoeld om professionals binnen diverse bedrijfskundige terreinen te inspireren en te voorzien van kennis en ontwikkelingen die Utrecht Business School vaststelt. Middels de nieuwsbrief wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de publicaties op de website van UBS+ 

Learnings van de meest gebruikte product  managementmodellen

Product management is een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven en kan helpen om de efficiëntie en winstgevendheid van een bedrijf te verbeteren.

Lees verder

Besteed uw opleidingbudget effectief! Start 10 oktober met een Post HBO opleiding en krijg 1000 euro korting!

Voor enkele opleidingen zijn nog plekken beschikbaar. Dit aanbod geldt tot a.s.zondag 6 oktober voor de Post HBO HR Analytics, Post HBO Verandermanagement, Post HBO Product Management en de Post HBO HRM.
 

Communicatie bij verandering: do’s en don’ts

ls het gaat om veranderingen in organisaties, dan kan worden gesteld dat iedere verandering eigen kenmerken kent. De communicatie is in dit verband dan ook

Lees verder

Startdata opleidingen: Bekijk onderstaand overzicht van de eerstvolgende opleidingen op het gebied van finance, HR, bedrijfskunde, verandermanagement en product management

Business Analytics: wat is het en wat levert het op?

Business Analytics, een term die u vast en zeker steeds vaker voorbij hoort komen. Maar wat is dat nou precies? Wat levert het op? En hoe past u het toe binnen de inkoop of supply chain afdeling van uw bedrijf? 

Lees verder

Waarom het aansluiten bij een inkoopcollectief zinvol kan zijn

Het aansluiten bij een inkoopcollectief kan om diverse redenen zinvol zijn, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onderstaand een beknopt overzicht van voordelen die het kan opleveren.

Lees verder

Weten welke opleiding bij u past?

Er wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd van uw kennis en kunde. Naast inhoudelijke expertise, wordt er ook steeds vaker een beroep gedaan op andere zaken zoals o.a. managementvaardigheden. Zorg ook dat u bijblijft en volg nu deze kieswijzer. Zo ziet u meteen welke opleiding bij u past.

Lees verder

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © *|2023|* UBS, Alle rechten voorbehouden
Je bent ingeschreven via één van onze platform websites.

Our mailing address is:
UBS
Savannahweg 17
Utrecht, Utrecht 3542 AW
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u uw voorkeuren voor de nieuwsbrief aanpassen?
U kunt uw voorkeuren aanpassen of uitschrijven voor de nieuwsbrief
 update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp