Hej John

Før Bygningspuljen åbner: Tjek boligens energimærke

I marts åbner Bygningspuljen for en ny runde tilskud. Denne gang frigives 675 mio. kroner. Som håndværker kan du opfordre boligejerne til at tjekke deres energimærke, hvis de vil energioptimere deres bolig. Energimærket giver nemlig forslag til energiforbedringer af boligen. Samtidig er det vigtigt, at man har et gyldigt energimærke, hvis man vil søge om tilskud. 

Her får du hjælp, når du støder på asbest

Har du renoverings- eller nedrivningsopgaver i bygninger opført eller renoveret før 1990? Så skal du være opmærksom på risikoen for at støde på asbest. 


På en ny hjemmeside sætter Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg fokus på farlige stoffer i byggematerialer – herunder også asbest. Her kan du få vejledning og information om bl.a. forundersøgelser og forholdsregler, så du kan undgå at udsætte dig selv eller dine kolleger for sundhedsfare. 

Kender du en af STARKs nye elever?

Så er det nu, du kan pege ham/hende i vores retning. Lige nu søger vi nemlig ambitiøse elever, som vil være en del af A-holdet og er motiverede for at kickstarte en karriere inden for salg, logistik, ledelse eller produktløsninger. Elever i STARK får masser af ansvar og kan se frem til et unikt fællesskab og netværk.

Tilbud lige nu

 
 
 

SIKA Sikasil®-C silikonefugemasse

 
 

Pris i februar excl. moms

35,96 DKK

Pris i februar incl. moms

44,95 DKK

 
   
 
 
 
 

OX-ON 16300 Recycle Comfort-handsker

 
 

Pris i februar excl. moms

28 DKK

Pris i februar incl. moms

35 DKK

 
   
 

HardiePlank®-facadebrædder

Pris i februar excl. moms

63,20 DKK

Pris i februar incl. moms

79 DKK

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: