C'est Comformidable Lease dagen bij Citroën!

1 month ago


Text only:

Rijdt nu al vanaf € 169 per maand in een gloednieuwe Citroën
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
De vakantie is voorbij, de scholen zijn begonnen en iedereen gaat weer rustig aan het werk. Een heerlijke periode natuurlijk, vakantie, maar wel duur.. Tijd om weer grip op de kosten te krijgen?
Met Citroën Private Lease rijdt u een nieuwe Citroën tegen een vast maandbedrag per maand. Geen onverwachte kosten dus, want behalve de brandstofkosten zijn alle reguliere autokosten bij dit bedrag inbegrepen.
En om het nóg aantrekkelijker te maken profiteert u tijdens de Comformidabele Lease Dagen bij Citroën tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven. Een nieuwe Citroën très comfortable voor een leaseprijs très formidable.
Met Private Lease rijdt u overigens al in een Citroën vanaf € 189 per maand. Least u uw nieuwe Citroën liever zakelijk, dan kan dit al vanaf € 82 per maand.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland

BEKIJK UW VOORDEEL

NIEUWE SUV CITROËN C5 AIRCROSS
Heeft u nieuwe Citroën SUV C5 Aircross al gezien? Deze nieuwe SUV van Citroën, die vanaf eind 2018 kan worden besteld, is nu al onovertroffen in zijn segment qua comfort, flexibiliteit en bagageruimte. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

NIEUWE CITROËN BERLINGO
Ook introduceert Citroën zeer binnenkort nieuwe Citroën Berlingo. Hij is ruim, comfortabel en aan al uw persoonlijke wensen aan te passen. Op zoek naar een auto met een recordvolume aan binnenruimte en ongekende flexibiliteit? Dan is deze Citroën echt wat voor u!

MEER INFORMATIE

DS AUTOMOBILES OP EIGEN BENEN
U kent DS waarschijnlijk als een luxe uitgeruste Citroën, maar inmiddels is DS Automobiles een zelfstandig merk voor de liefhebbers van design, finesse en exclusiviteit. Wilt u DS Automobiles (blijven) volgen, schrijf u dan in voor DS Automobiles’ eigen nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF DS

PECHHULP
Citroën Assistance staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gereed om u in geval van pech te assisteren in geheel Europa. Altijd en overal onbezorgd op weg.

MEER INFORMATIE

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2018 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Uw persoonsgegevens worden gebruikt door Citroën Nederland B.V., geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 33021949.
Overeenkomstig de voorwaarden die in de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) worden uiteengezet, heeft u recht op toegang, rectificatie, wissen, beperking van de verwerking, het recht om een kopie van Uw Persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden te verkrijgen of om ze aan een andere dienstverlener van Uw keuze te verstrekken (dataportabiliteit), het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van Uw persoonsgegevens indien de persoonsgegevens voor directmarketingdoeleinden worden verwerkt of wanneer de verwerking is gebaseerd op een legitiem belang en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. U kunt uw toestemming ook op elk moment intrekken als de verwerking op uw toestemming is gebaseerd. U kunt deze rechten uitoefenen door een verzoek te sturen naar:
Citroën Nederland B.V.
Postbus 10313
1301 AH Almere
of via het internet naar het volgende adres: https://citroen-nl-nl.custhelp.com, of via de telefoon op het volgende nummer: + 31 (0) 800-2487636
Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door Citroën, kan u het Privacybeleid van Citroën raadplegen.

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018