FietsActief - ontdek nieuwe paden
Fietsen in de UK?

Fietsen in de UK?

Je leest er alles over in FietsActief nummer 4. Bestel HIER
 

Heb je wel wat met Engeland? En met tweed? En met verkleden? En met nostalgie? En met historie? Én met oude fietsen? Check dan de foto's van de meest recente versie van The Tweed Run. Splendid! Meedoen in Londen in 2025? Wees er snel bij, tickets are selling fast.

FietsActief
Cadeautje: de wilde route Roegwold

Wist je dat veel FietsActief-routes ook online staan? Als abonnee kun je op fietsactief.nl de kaart, beschrijving en het gpx-bestand downloaden. Hiervoor heb je je klantnummer nodig om je online te registreren, waarna je kunt inloggen. Zo gepiept! Lees op deze pagina meer daarover.

Cadeautje!
Omdat je nooit genoeg kunt fietsen deze tijd van het jaar, geven we een mooie route weg. Ook als je geen abonnee bent, kun je dus alles downloaden. En dat wil je, want in 't Roegwold komt het mooiste van de Groningse natuur bijeen. Mooi te combineren met deze dubbelroute Winsum, die we al eerder cadeau deden.

FietsActief
Proefrit: Brompton T Line Explore

In iedere editie van FietsActief testen we in de rubriek Proefrit een aantal fietsen. Dit is de Brompton T Line Explore. Niet zomaar een vouwfiets, maar een titanium vouwfiets. 'Duur speelgoed waar je veel lol mee kunt hebben'.  

FietsActief
Routetips in Zuid-Tirol

Zuid-Tirol is een paradijs als je lekker lang en veel wil fietsen door prachtige natuur. Je vindt er meer dan 600 kilometer aan dal-fietspaden, lekker zeg. 

FietsActief
Fiets mee met de Woerdense Fietsvierdaagse - met korting

De gezellige Woerdense Fietsvierdaagse vindt plaats van woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni. Per dag kies je uit een route van 25, 40 of 60 kilometer. Deelname is mogelijk voor vier dagen maar ook per dag. Bezoek onderweg leuke locaties en ontdek het Groene Hart! Leuk: lezers van de Fiets Actief-nieuwsbrief ontvangen 10% korting met de kortingscode Fietsactief WFV10

FietsActief
Ontdek de beste uitjes in de natuur

Deze zomereditie van In Eigen Land biedt 124 pagina’s aan reisinspiratie, van de mooiste wandelingen in stiltegebieden tot de gezondste slaapplekken. Blader door heerlijke foto’s en praktische tips voor zowel korte uitjes als lange vakanties in Nederland. Bestel nu voor slechts € 4,99 met gratis verzending.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden