Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 14 december 2017
Dit zijn 10 dingen die jij nog niet wist over Kerst

De slimste kerstcadeautjes voor onder de boom!

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de boom? Speciaal voor Kerst heeft Quest Junior een heel mooie aanbieding! Neem nu een abonnement voor vijf maanden en betaal slechts 15 in plaats van 19,95. En je krijgt als nieuwe abonnee ook nog eens 20 procent korting op super slim speelgoed van Heutink. Zo haal je 'de spullen van school' naar thuis.
 





Het leukste cadeau voor het kleinste kamertje in huis

Wil jij elke ochtend wakker worden met een prikkelende vraag? Dat kan met de Quest Scheurkalender 2018: 365 vragen (met een antwoord)! Zo word je elke dag op een leuke manier wijzer. Het leukste cadeau voor in het kleinste kamertje in huis.





Weet jij hoe het heurt tijdens het kerstdiner?

Etiquette, misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een gezellige Kerst, maar de juiste tafelmanieren zijn wel wenselijk. Weet jij hoe het hoort? Doe de test en vind uit of jij klaar bent voor het kerstdiner.

 





Geniet van onze specials

Een gezellige Kerst moet je natuurlijk goed afsluiten. Dit kan met de Quest Psychologie, Quest Historie of Quest101! Ga dus lekker op de bank zitten, kruip onder een dekentje en pak een van onze Quest specials erbij!





Leuk om te geven of te krijgen


Welke sport is het gezondst? En waarom is stilzitten zo lastig? Elk jaar beantwoorden wij de beste lezersvragen in de speciale uitgave Quest101. Ga dus snel naar de winkel of zet ‘m gauw op je verlanglijstje! Ook verkrijgbaar in onze Questshop.





Het positieve winternummer!


Het januarinummer van Quest ligt in de winkel! Dat het winter is betekent niet dat je bij de pakken neer hoeft te zitten. In deze editie lees je zeven wetenschappelijk verantwoorde tips voor een zonniger kijk op het leven. En waarom vinden we babydiertjes toch zo ontzettend schattig?





Verzamel alle Quests!

Wil je nooit meer een Quest kwijtraken? Vraag de kerstman dit jaar dan om onze handige verzamelband! Zo houd je ze voortaan netjes bij elkaar. Je kunt er maar liefst 12 nummers in kwijt!