Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 08 december 2016
Geef nu een jaar Quest Psychologie voor €22,-!

Cadeautjes waar je wijzer van wordt

Ben je nog op zoek naar een uniek kerstcadeau? Quest heeft de leukste cadeaus voor jou geselecteerd!




De leukste vragen van het jaar

Vertel de leukste vragen en antwoorden aan je familie met de Quest101. De winnende vraag van dit jaar is: 'Hoe ziet de mens er uit over 100.000 jaar?' Quest101 is de populairste vraag en antwoord-special van Quest!




Exclusief!

De Dikke Van Dale kost nu geen € 179,-, maar € 149,- + gratis bezorging! Bestel de Dikke Van Dale nu via de webwinkel. Achteraf betalen is mogelijk. Deze actie is geldig t/m 16-01-2017. 
 




Maak van 2017 een kleurrijk jaar

De kleurrijkste kalender van 2017? Dat is de Jumping Points Kalender 2017! Druk elke dag een hokje uit, dan verschijnt er langzaam een prachtige regenboog!
 




Smullen met de kerst

Een bijzondere kerstmaaltijd is met deze gadgets zo gecheft! Maak cocktails met de Moleculaire Margarita en Cosmopolitan kit, voor de mooiste schuim en citroenbubbeltjes. Of schenk dat uitzonderlijk lekkere biertje in de Hertog Jan Grand Prestige-glazen.




Leerzaam speelgoed

Leer robots bouwen, recyclen en zonne-energie gebruiken. Een leuke manier voor kinderen om vroeg kennis te maken met deze onderwerpen. Bekijk al onze Green Science-producten!
 




Weet elke dag van 2017 weer meer

Kunnen vogels een looping maken? Gebruiken vrouwen meer verkleinwoordjes dan mannen? Met de Quest Scheurkalender 2017 heb je volgend jaar elke dag een nieuwe vraag en antwoord, prachtig geïllustreerd in kleur. Zo’n kerstcadeau laat je toch niet liggen?




Inspiratie voor het kerstdiner

Weet jij al wat je gaat koken deze kerst? Doe inspiratie op met kookboeken als Meals that get you laid en Koken in de vaatwasser. Of schrijf je favoriete gerechten op in My Family Cookbook.




Op bezoek bij de virtuele Kerstman

Stap in de arrenslee van de Kerstman, bezoek de Noordpool of duik tussen de tropische vissen. Het kan allemaal met deze VR-bril.
 




Vermaak voor familie

Tijd voor familiespelletjes! Met Terra onthul je wie het meeste weet over de aarde. Met Cortex Challenge Geo blijkt wie het beste landen herkent aan hun vlaggen en monumenten, en de grootste betweter wint natuurlijk Bezzerwizzer!
 




Feestdagenuitverkoop

De decembermaand is al duur genoeg. Daarom vind je bij ons extra leuk geprijsde artikelen. Met kortingen oplopend tot 80% kun je goedkoop de kerstcadeaus binnenhalen!