CAFx Bygningskulturens hus

1 year ago


Text only:

AKTUELT fra Bygningskulturens Hus


11.3.2016


CYKELTUR /  DET SELV-ORGANISEREDE KØBENHAVN



13. marts kl. 15-17 inviterer CAFx i samarbejde med GivRum på cykeltur til nogle af Københavns selvdrevne mikroprojekter og fællesskaber, der i øjeblikket pibler frem i hovedstaden. Cykelturen sker i forbindelse med åbningen af udstillingen WELTSTADT i Bygningskulturens hus, hvor turen starter fra.



Læs mere


Filmvisning


AWAY FROM ALL SUNS



Spredt ud over Moskva står avantgardistiske bygningsværker, der er blevet misligholdt af bystyret. Men de sociale utopier, der lever i arkitekturen, er ikke glemt. 16. marts kl. 17-19 viser CAFx en film om en kunstner-gruppe, der har sat sig for at redde den avantgardistiske arv og kræve fritænkning i Rusland.



Læs mere


Filmvisning


GRAMSCI MONUMENT



The Bronx forvandles til et folkeligt eksperiment i arven fra kommunisten Antonio Gramsci. Installationskunstneren Thomas Hirschhorn satte sig i 2015 for at opføre et omfattende værk midt i et socialt boligbyggeri. 18. marts kl. 17-19 viser CAFx filmen, der kaster lys over tilblivelsesprocessen.



Læs mere


Tegneworkshop


KØBENHAVN I BØRNEHØJDE



19. marts kl. 10-12.30 inviterer CAFx børn på 6-12 år til at tegne deres helt eget København sammen med arkitekt og illustrator Marie Priem. Bagefter vises filmen ”Pigen med flet-ningen” om Carla, som opsøger Københavns magiske steder. Tegneworkshoppen gentages for børn på 4-8 år den 20. marts.



Læs mere


Borgergade 111
DK-1300 København K
www.bygningskulturenshus.dk
info@bygningskulturenshus.dk


Bygningskulturens Hus er en del af
Dansk Bygningsarv og støttet af Realdania


Send nyhedsbrevet videre | Afmeld nyhedsbrev


Deel deze nieuwsbrief op

© 2018